Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Motor Bonnet Hood Menteşe Silecek Kapak Kukuletası Trim HONDA ACCORD 2008-2013 İçin CP1 CP2 CP3 Ön Saptırıcı Hood 74212/ 74222-TA0-A00

0
- 0 Müşteri yorumları

₺96.10 ₺204.41

Sku: e5493

Ürün Detayları

  • Ürün Uzunluğu: 390 mm
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: APWİKOGER'İN
  • Ürün Yüksekliği: 65 mm
  • Ürün Genişliği: 90 mm
  • OEM NUMARASI.: L 74222-TAO-A00 R 74212-TAO-A00
  • Ürün Ağırlığı: 320 g
  • Malzeme Türü: ABS cm

Ürün açıklaması

Tipi: Motor Bonnet Hood Menteşe Kapağı

Aksi takdirde, 1 Yıldızdan 3 Yıldıza kadar Geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçerseniz minnettar oluruz, tatmin edici bir çözüm sunmaktan memnuniyet duyarız.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalidir ve nakliye takip numarası ile bize ve belirli dönüş nedeni.

Renk: Siyah

Belirleme:

Şartname: 1 ADET (sol ve sağ isteğe bağlı)

Montaj pozisyonu: kaput

4. Korozyon Önleyici Kaplama: Kaput kapağımız, farklı ortamlarda kullanım için dayanıklı bir korozyon önleyici kaplamaya sahiptir ve mükemmel korozyon ve oksidasyon direncine sahiptir.Bu tasarım, kaputunuza dayanıklılık ve güzellik katmanızı sağlar.

4. Eğer 60 iş günü içinde sipariş almazsanız, negatif Geribildirim ayrılmadan önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz sorunu çözmek için yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

4. Öğe taşıma sırasında hasar görmüşse veya normal olarak kullanılamıyorsa, lütfen öğelerin gerçek fotoğraflarını bizimle iletişime geçin ve size para iadesi yapacağız.

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Sizin memnuniyetiniz bizim önceliğimizdir!

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Uygulanabilir modeller: Honda Accord 2008-2013 için CP1 CP2 CP3

3. Parseli varış noktasına teslim etmek genellikle yaklaşık 20-60 iş günü sürer (uzak bölgeler için biraz uzun sürebilir).Bu arada, acilen siparişe ihtiyacınız varsa nakliye süresini kısaltmak için DHL Express'i seçebilirsiniz.

Menşei: Anakara Çin

2. Biz sadece Teyit sipariş adresine gemi.Sipariş adresiniz gönderim adresinizle eşleşmelidir.

2. Premıum ABS Plastik: Menteşe kapaklarımız, yapısal stabilite ve uzun servis ömrü sağlayan yüksek kaliteli ABS plastik destekten yapılmıştır.Bu tasarım, motorunuzu korumaya ve aracınızın ömrünü uzatmaya yardımcı olur.

OEM NUMARASI. Model Numarası.: L 74222-TAO-A00 R 74212-TAO-A00

Ürün boyutu: 390x90x65mm/15. 4x3. 5x2. 6 inç

Motor Kaputu Kaputu 74212-TAO-A00 Menteşe Kapağı Ön Saptırıcı Hood Ön Silecek Havalandırma Kalkanı Honda Accord 2008-2013 için CP1 CP2 CP3

Malzeme Türü: ABS

Paketler:

1. Tüm öğeler göndermeden önce iki kez kontrol edilecek ve iyi paketlenecektir.Öğeler

3. Doğrudan Arabanıza sığar: Kukuletamız doğrudan arabanıza sığar ve sondaj gerektirmeden kurulumu kolaydır.Bu tasarım size zaman ve emek tasarrufu sağlar ve kurulum ve sökmeyi çok daha kolay hale getirir.

3. Size tam para iadesi yapacağız,öğenin orijinal durumunda bir makbuz ve tüm bileşenleri ve aksesuarları içeren ambalaj dahil.

Not:

5. Farklı Renk Seçenekleri: Farklı tüketici ihtiyaçlarına uygun çeşitli renk seçenekleri sunuyoruz.Bu tasarım, tüketicilerin arabalarının görünümünü kişiselleştirmelerini ve ön saptırıcı kaputumuzu satın almalarından daha memnun olmalarını sağlar.

1 x Motor Kaputu Kaputu

1. Aldığınızda öğeden memnun değilseniz, lütfen iade edin değiştirme veya para iadesi için 10 gün içinde iade edin.İade etmeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.

müşteriler siparişi ödedikten sonra 3-7 iş günü içinde gönderilecektir.Çünkü her gün binlerce siparişimiz var.Gönderiyi tek tek sipariş vermemiz gerekiyor.Biz EN kısa sürede size ürün göndereceğiz.

Siparişi alırsanız ve iyi durumda ise, işlem için 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakırsanız minnettar oluruz.

1. 100 % Marka Yeni: Bizim motor bonnet hood ürünleri 100% marka yeni, orijinal ve mükemmel araba maç olacak.Bu tasarım, kaputunuzun aracınızın görünümüne mükemmel şekilde uymasını ve mükemmel pratikliğe sahip olmasını sağlar.

Özellik:

Ürün Ağırlığı: 320g

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız