Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Ganimet egzersiz direnç Bandı Ayak Bileği Geri Tepme Kayışı Seti Bacak Kalça Güç Egzersiz Çekme Halatı Spor Salonu Ev Fitness sistem kablosu Makinesi

0
- 0 Müşteri yorumları

₺348.10 ₺696.19

Sku: e54373
İstek Listesine Ekle

Ürün Detayları

  • Uygulama: Kauçuk Dize Göğüs Geliştirici
  • Model Numarası: ganimet eğitim direnç bandı
  • İşlev: Kapsamlı Fitness Egzersizi
  • Tip: ev için spor salonu ekipmanları
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: WHCMJP'NİN
  • Malzeme: TPE
  • Bölüm Adı: Üniseks
  • Tip 2: egzersiz ekipmanları

Ürün açıklaması

2 * ayak bileği kayışı

Malzeme:TPE

- EV spor salonu VEYA dış mekan için 2'si 1 arada kapı ankrajı VEYA bağlantı kayışı-Naylon bağlantı kayışı ve bir kapı ankrajı ile birlikte gelir, böylece evde kullanabilir veya ağaçlarda veya herhangi bir sütunda kullanmak için dış mekana getirebilirsiniz.Güvenli, rahat oturan ayak bileği kayışlarımızla baldırlarınızı, bacaklarınızı, kalçalarınızı ve poponuzu güçlendirin ve geliştirin.Kablo makineleri ve direnç bantları için çok iyi bir yedek.

- Bu ekipman sadece Bacaklar, Kalçalar, Abs, Kalça Egzersizleri için değil, aynı zamanda Beyzbol ve Softbol sürahilerinin kol gücünü eğitmesi için de kullanılabilir.İster yeni başlayan ister yeni başlayan olun Professionals.As egzersiz yapmaya devam ettiğiniz sürece şeftali kalçanız olacak.

Tipi:Kırmızı 20LB+20LB

- Ganimet Egzersiz Bantları, birinci sınıf koruyucu naylon kılıf ile üretilmiştir ve doğal lateksi kalınlaştırır, egzersiz sırasında güvenliğinizi sağlamak için kapsamlı koruma sağlar, lateksin oksidasyon oranını etkili bir şekilde azaltır, servis ömrünü uzatır.

- Direnç Bantlı Ayak Bileği Geri Tepme Kayışı, Yürüme Yan Basamağı, Kalça Kaçırma ve Ekleme, Kalça Tekme Sırtları, Hamle vb. Gibi kablo makinesi egzersizleriyle antrenmanınızı bir sonraki seviyeye taşır.Bacak egzersizlerinizi geliştirin ve gücünüzde ve kalçalarınızın, kalçalarınızın, hamstringlerinizin ve dörtlülerinizin fiziksel görünümünde yapabileceğiniz farkı görün.

2 * direnç bandı

Paket içeriği:

Mavi 30LB + 30LB

siyah 40LB+40LB

1 * çanta

1 * kapı çapa

Belirleme:

Özellikler:

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız