Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

USB Elektrikli ısıtma kemeri Göbek İsıtıcı Bel Masaj Bandı Sırt Ağrısı rahatlama Adet Dönemi Isıtmalı Termal Ped Bel İsıtıcı

0
- 0 Müşteri yorumları

₺167.57 ₺304.77

Sku: e52890

Ürün Detayları

  • Malzeme: Sentetik elyaf
  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

1、【Kaliteli Malzeme】Kadınlar için göbek ısıtıcısı, boncuklanması kolay olmayan ve solması kolay olmayan süper rahat ve yumuşak polyester malzemeden yapılmıştır.

(Pil dahil değildir)

Şartname: Adı: Kadınlar için göbek ısıtıcı

Sıcaklık: yaklaşık 50°C

Ambalaj listesi: Kadınlar için göbek ısıtıcı x 1

Güç: 10 W

Açıklama: Kadınlar için Göbek ısıtıcısı, boncuklanması kolay olmayan ve solması kolay olmayan süper rahat ve yumuşak polyester malzemeden yapılmıştır.Ağrıyı hızla giderir, soğuğu önlemek için karnı ısıtır ve dönem kramplarını hafifletmek için iyi çalışır.Isı göbek sarma kemeri kadınlar, yaşlılar için değil, aynı zamanda ofis çalışanları, kamyon sürücüleri ve kas gerginliğine eğilimli diğerleri için de uygundur. stiffness.It ayrıca günlük aktiviteler ve sağlık hizmetleri sırasında belinizin korunmasına yardımcı olabilir.

Malzeme: polyester

Mermi Noktaları:

Not:

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle boyutta hafif toleranslara izin verin ve fotoğraftaki aydınlatma, gerçek hayatta olduğundan daha fazla renk farkına neden olabilir.

Boyutu: yaklaşık 101.5x23 cm/39. 96x9. 06in

5、【Mükemmel hediye】 Isı göbek sarma kemeri kadınlar, yaşlılar için değil, aynı zamanda ofis çalışanları, kamyon sürücüleri ve kas gerginliğine eğilimli diğerleri için de uygundur. stiffness.It ayrıca günlük aktiviteler ve sağlık hizmetleri sırasında belinizin korunmasına yardımcı olabilir.

Gerilim: 5V

3、【Taşıması kolay】 ısı göbek sarma kemeri küçük ve taşıması kolaydır.Hafif ve taşınabilir olan göbek ısıtıcısı minimum yer kaplar ve saklanması kolaydır.

4、【Giymek için rahat】 Karın Koruyucu Mide vücut sargısı rahat bir uyum sağlar, sıcaklığı sıkıca kilitler, hafif ve hantal değildir, bele yük olmadan giyilir, hantal değildir.

2、【Sabit Sıcaklıkta Sıcak Kompres】Kadınlar için göbek ısıtıcısı ağrıyı hızla giderir, soğuğu önlemek için göbeği ısıtır ve dönem kramplarını hafifletmek için iyi çalışır.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız