Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

(100 ADET + ÜCRETSİZ ALIŞVERİŞ ) UC3844B UC3844BDR2G SOP8 İŞARETLEME 3844B

0
- 0 Müşteri yorumları

₺771.18

Sku: e52369

Ürün Detayları

  • Tip: 1
  • Model Numarası: UC3844BDR2G'NIN sohbeti
  • Çalışma Sıcaklığı: 1
  • Paket: SMD'NİN
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Koşul: Yeni
  • Uygulama: 1
  • Besleme Gerilimi: 1
  • Dağıtma Gücü: 1

Ürün açıklaması

Alıcı, malların navlununu iade etmekten sorumlu olacaktır

Çin Post küçük paket eki sadece vatandaşlarımızı takip edebilir, ancak alımlarını etkilemez.

Bir sipariş gönderdiğinizde, gönderme ücreti de dahil olmak üzere sipariş için ödeme yapmak üzere bir gönderme yöntemi seçin, ödemeyi tamamlamak için şartları 5 gün içinde göndereceğiz.

Tüm uluslararası gönderilerin teslim süresini garanti edemeyiz, çünkü her ülkenin gümrükleme süresi farklıdır, bu da mallarının denetim hızını etkileyebilir.Ülkenize ithal edilen ve teslimat sırasında tahsil edilebilecek tüm ek görevlerden, aracılık ücretlerinden, görev ve vergilerden alıcının sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.Reddedilen mallar için navlunu geri ödemeyeceğiz.

Onları aldıktan sonraki 15 gün içinde herhangi bir nedenle iade ederseniz, size geri ödeme yaparız, ancak alıcı iade edilen malların orijinal koşullarını karşıladığından emin olmalıdır.Mallar iade süresi boyunca hasar görürse veya kaybolursa, alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacaktır ve alıcıya tam olarak geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini telafi etmek için lojistik şirketine karşı hak talebinde bulunmaya çalışmalıdır.

Ürünlerinizi istiyorsanız ve zaman kaybetmek istemiyorsanız, airmail'i kaydetmek için Çin Postası'nı seçin.Çin Post seçerseniz, bu paketi özleyeceksiniz.Paketi gönderdiğimizi kanıtlayacağız, sadece %50'sini yeniden gönderebiliriz, bu sizin seçiminizdir.Hepimiz risk almak zorundayız Eğer kabul etmiyorsan, satın alma.

sevkiyat

Daha fazla parçaya ihtiyacınız varsa, lütfen "" düğmesine tıklayın ve bize sipariş gönderin.Daha fazla paraya ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçin.Fiyatı sakıncası yoksa, mağazamda bazı parçalar bulamazsanız, lütfen bizimle iletişime geçin, hala yayınlanmamış birçok parçamız var.

Çin post çok değil fast.It genellikle 15 ila 60 gün sürer.Acil bir durum varsa lütfen DHL / FedEx / ems'yi seçin.Herhangi bir hata bulursanız, lütfen yorum yapmaktan çekinmeyin!

Size ürünün en son sürümünü göndereceğiz.yeni yıl.YENİ HAFTA.Kabul etmiyorsan, satın alma.

Lütfen herhangi bir tartışmaya neden olmayın ve olumsuz bir yorum bırakmayın.Herhangi bir sorunuz varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size tatmin edici bir cevap vereceğiz.Umarız bizi anlayabilirsiniz.Şimdiden teşekkür ederim.

Tüm siparişler ödeme doğrulamasından sonra 1-5 işletmeye gönderilecek mi?Sabırla bekle.

Çin Post paket artı ve Çin Postane Kutusu kayıt tüm pistleri www.17track.net/en/

Navlun herhangi bir ithalat vergisi içermezken, alıcı gümrük vergilerini toplamaktan sorumludur.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız