Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Sıcak Pet Yatak Karikatür Tasarım Makinesi Yıkanabilir köpek yatağı Pedi Makinesi Yıkanabilir Kaymaz Su Geçirmez Dilsiz Taban ısınma rahat

0
- 0 Müşteri yorumları

₺143.68 ₺205.15

Sku: e51427

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: İpek
  • Yıkama Tarzı: El Yıkama
  • Öğe Türü: Yatak Örtüleri

Ürün açıklaması

3. Profesyonel tasarım: kediler için özel olarak tasarlanmıştır.Şekli, boyutu ve rahatlığı ne olursa olsun kedinize her açıdan uyabilir.Onun özel tahtı.

Sıcak Pet Yatak * 1

Malzeme: kadife + pp pamuk

4、Güzel hediye: Kedi mağara yatağı kediler ve köpekler için harika bir kış hediyesidir ve evcil hayvanların sıcak bir kış geçirmesini sağlayarak aileniz ve arkadaşlarınız için harika bir hediye olarak seçebilirsiniz.

5、Geniş Uygulama yelpazesi: Bir köpek yatağı küçük, orta ve büyük kediler için uygundur veya dogs.It farklı ihtiyaçlarınızı karşılayan evinizde, arabanızda veya evcil hayvan dükkanınızda kullanılabilir.

Belirleme:

3、Temizlemesi kolay: Sıcak köpek yatağı demonte edilebilir, içi güneşe maruz kalabilir, dışı demonte edilebilir ve yıkanabilir ve makine kolayca yıkanabilir.

5. Rahat malzeme: rahat, nefes alabilen, yerleştirilmesi kolay, su geçirmez, neme dayanıklı, çizilmeye karşı dayanıklı, yumuşak ve rahat.

2. Boyut açıklaması: Köpek yatağı boyutu 50 * 40 * 12 cm/19.68 * 15.74 * 4.74 inches.Cat yataklar küçük kediler, köpekler ve genç evcil hayvanlar için idealdir.Küçük köpeklerin 5 kg'ı geçmemesi tavsiye edilir

Mermi Noktaları:

Ambalaj Listesi:

4. Yıkanabilir-çıkarılabilir, yıkanabilir, rahat ve yumuşak

1. Yüksek kaliteli rahat kumaş: Bu kedi yuvası, çok sıcak, elastik ve kırışmaya karşı dayanıklı yüksek kaliteli kumaştan yapılmıştır.Saçlar yumuşak ve pürüzsüz, sıcak ve nefes alabilir hisseder.

Tanım:

2、Profesyonel Tasarım: Evcil hayvanlar için özel olarak tasarlanmış bu peluş evcil hayvan yatağı ile, hangi şekil, boyut ve konfor olursa olsun, evcil hayvanlarınıza her yönüyle uyabilir.

1、Yüksek kaliteli malzeme: Yüksek kaliteli kumaştan yapılmış, sıcak evcil hayvan yatağı çok sıcak, elastik ve kırışmaya karşı dayanıklıdır, saç yumuşak ve pürüzsüz, sıcak ve nefes alabilir hisseder.

Boyutu: 50 * 40 * 12 cm/19.68*15.74*4.74 inç

Kediler ve köpekler için yumuşak ve rahat

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız