Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

17-48CM Plastik Bitki Destekler Çiçek Standı Kullanımlık Koruma Sabitleme Aracı Bahçe Malzemeleri Sebze Tutucu Braketi 10 ADET

0
- 0 Müşteri yorumları

₺1 051.88

Sku: e49459

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Plastik
  • Türü Ayarla: No

Ürün açıklaması

Özellikler:

Planya çapı: 15mm

Not: Bu manuel ölçüm, 1-2mm hata olabilir.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

Oluklu tasarım, bitkilere zarar vermeden kök bitkileri koymak için kullanılır.İç çap, büyüme kısıtlamalarına neden olmadan onları iyi koruyabilen çoğu küçük tek gövdeli bitkiyi barındıracak kadar büyüktür.

Bu küçük bitki destekleri, bükülmesi kolay olmayan, güçlü, hava koşullarına dayanıklı, paslanmaya karşı dayanıklı, solması kolay olmayan, dayanıklı ve tekrar kullanılabilir, ahşaptan daha iyi olan ve gövdeyi destekleyebilen ve koruyabilen kaliteli malzemeden yapılmıştır.bitkiler.

Adı: Kök bitkiler destekçisi

Amaç: Çarpık/ters/eğilmeyi önlemek için çiçekleri ve bitkileri destekleyin

Malzeme: Fiberglas

Bitki destek hatları güzel, pürüzsüz ve temizdir.Koyu yeşil görünüm, kök bitkiye karışmaya yardımcı olur, neredeyse görünmez ve çok doğaldır.Destek halkası ile her kök bitki düz ve bireysel, zarif ve güzel kalacaktır.

Güller, phalaenopsis,etli,orkideler, ayçiçekleri, zinyalar, şakayık, zambaklar, genç ağaçlar vb.Gibi çoğu tek gövdeli çiçek ve bitki için uygundur.

Paket :10 ADET x kök bitkiler destekçisi (ihtiyacınız olan boyutu seçin, resimdeki diğer aksesuarlar demo dahil değildir)

Tek gövdeli kazık desteği ve bitki kilidi, gövde bitkilerinin sağlıklı büyümesini etkili bir şekilde destekleyebilir, gövde bükülmesini ve karışmasını önleyebilir ve uzun ve kırılgan gövde bitkilerini kuvvetli rüzgardan, şiddetli yağmurdan veya çiçek açması için kendi ağır darbelerinden koruyabilir.

Renk: Yeşil

Uzunluk: 17/27/37/48 cm

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız