Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Yenidoğan Ayı Kaput El Yapımı Yumuşak Şapka Bebek Fotoğraf Sahne Dikiş Dantel Oyuncak Şapka Fotoğraf sahne

0
- 0 Müşteri yorumları

₺220.34

Sku: e48422

Ürün Detayları

  • Model Numarası: PWH-178
  • Desen Türü: Katı
  • Bölüm Adı: Bebek
  • Bebek Yaşı: 0-3 ay arası
  • Malzeme: pamuk
  • Kayış Tipi: Takıldı
  • Cinsiyet: Üniseks

Ürün açıklaması

Posta öğeleri için: Tiftik bebek şapkası + pantolon / Romper / Bebek Bezi / Genel / Streç sarma / Suni Kürk / Yün iplik battaniyesi / Bebek arka planı......vb.

E - posta Adresi: [email protected]

WeChat : 13954762323

Her zaman" Önce Kalite", "Önce prestij", "Önce Müşteri" iş felsefesi üretimine bağlıyız!

Son yıllarda ve sürekli çabalarla , şu anda piyasada en sıcak olanıdır.Gibi: ABD / Avustralya / Avrupa / Brezilya.......

Ticari yönetici: cn1526904704vwed

Yenidoğan El Yapımı tiftik kaput ve Dikiş şapka Fotoğraf sahne Bu muhteşem el yapımı tığ işi tiftik kaput ve dikiş bebek şapkası bebeklerin cildine karşı çok yumuşaktır.Küçük çocuğunuz süper sevimli görünecek ve bununla çok rahat hissedecek Bonnet.It bebeğin ilk fotoğraf çekimi, fotoğraf sahne için mükemmel. ** İşiniz benim için çok önemlidir ve iade edilen bir müşteri olarak size sahip olmaktan mutluluk duyacağım, ürünlerimi seviyorsanız veya varsa lütfen bana bildirin issues.Name: Bebek Kaput Malzeme: Tiftik ve Pamuk ipliği Teknikleri: Saf El Yapımı ve Dikiş Özelliği: Yumuşak / Rahat / Eko-Dostu Renk: Tiftik -50 renk, dikiş şapka-Çoklu Boyut: Yenidoğan boyutu, ayrıca büyük boy yapabilirsiniz Kullanımı:Bebek Fotoğraf sahne Bebek duş hediye-Özelleştirilmiş: EVET

Kuruluşundan bu yana, "Bireysel tarzım",“ Mükemmel kalite“,” Yüksek kaliteli Hizmet “ile şirket, akranlarında hızla iyi bir üne kavuşmuştur.

Resim Gösterisi :

hizmetlerimiz:

O ZAMANDAN BERİ 2013 --- -P & W PROPS, Yeni Doğan bebek fotoğrafçılığı sahne alanında uzmanlaşmış profesyonel bir şirkettir.

Birkaç yıllık sürekli çabalarla ürünlerimiz Pek çok fotoğrafçı tarafından tercih ediliyor.Ayrıca dünyaca ünlü web sitesinde de gösterildi, örneğin: Facebook / İnstagram / ETSY vb.

Şirket Bilgileri

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız