Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

2 din araba radyo android 10 stereo İçin ekran ile BMW X5 E53 5 Serisi E39 M5 1996-2007 Carplay Akıllı sistem Multimedya DVD

3.67
- 3 Müşteri yorumları

₺2 844.21 ₺3 555.22

Sku: e48355
İstek Listesine Ekle

Ürün Detayları

  • Ürün Ağırlığı: 1.8kg
  • Ekran Boyutu: 7"
  • RAM: 4G
  • İsteğe bağlı: DSP çipi (isteğe bağlı)
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özel Özellik: Dahili Hoparlör / Mikrofon, Wıfı Fonksiyonu, Destek Direksiyon Kontrolü, Destek 3G Ağ, Destek 4G Ağ, Destek Can-Bus
  • Gerilim: 12V
  • BMW Modeli: M5
  • Maksimum Harici Bellek: 64G
  • Özel fonksiyon 1: destek direksiyon fonksiyonu
  • Ekran: çoklu Kapasitif ekran
  • Ürün Boyutu: 7 inç
  • TF / Mikro SD Yuvası: 1
  • Özel Özellikler: Dahili GPS, cep telefonu, MP3 Çalarlar
  • OSD Dili: Çince (Basitleştirilmiş), Çince (Geleneksel), İrlandalı, Estonca, Belarusça, Danca, Alman, Rus, Fransız, Fince, Koreli, Çek, Norveçli, Portekizce, Japonca, İsveççe, Sırpça, Slovakça, Tay dili, Ukraynaca, İbranice, Yunan, Macarca, italyan
  • Din: Bir Din
  • Çıkış Gücü: 45W
  • Harita: I-GO veya N-avitel veya S-ygic harita dosyası ücretsiz
  • Rom'un: 128G
  • M5-Yıl: 2000, 2001, 2002, 2003, 2006, 2007
  • isteğe bağlı öğeler: destek TV kutusu, OBD, Dab, DVR, TPMS, KAMERA (İSTEĞE BAĞLI)
  • Araç Markaları / Modelleri için: BMW
  • İşletim Sistemi: Android 10.0 İŞLETİM SİSTEMİ
  • Dijital Medya Formatı: Video CD'si, Mp3, MP4, WMA, JPEG
  • Çözünme: 1024*600 p
  • Malzeme Türü: abs
  • piksel: 1024 * 600 HD kapasitif ekran

Ürün açıklaması

Çift yönlü bluetooth

A: fabrika fiber optik amplifikatör olmadan

Antutu Puanı-202495, şu anda tüm cpu'larda en yüksek puandır

DAB

Harita Ses paketleri

BMW M5 için: 1996-2003(Yeni 40 Pin veya eski 17 Pin)

BMW 5 Serisi E39 2002-2003 için Yeni 40-Pin konnektörü ile

Rotalardan biri telefonun multimedyasına bağlandığında, diğeri bluetooth üzerinden obd'ye veya başka bir öğeye bağlanabilir.

BMW 5 Serisi E39 1996 için 2001 ile Eski 17-Pin konnektör

Size göndermeden önce radyoya ücretsiz harita kuracağız, eğer beğenirseniz, doğrudan kullanabilirsiniz, beğenmezseniz, istediğiniz gibi radyoya yeni harita yükleyebilirsiniz.

Arabadaki kabloyu kesmenize gerek yok, doğrudan bağlayabilir ve kullanabilirsiniz.

4) Orta Doğu Destek Arabistan Dili: Umman, Katar, Kuveyt, israil, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, Bahreyn.

Birçok düğme açık renk

Dahili 4G+Wifi (SADECE 8 ÇEKİRDEKLİ)

En hızlı İŞLEMCİ

Bu radyo tüm harita türlerini yükleyebilir, I-GO, N-avitel, W-aze, s-ygic...ekt.İstediğiniz gibi radyoya herhangi bir harita yükleyebilirsiniz.Ve google haritasını da destekliyor, google harita uygulamasını yükleyebilir ve ağı bağlayabilir, ardından kullanabilirsiniz.

Lütfen dikkat!

Bu radyo %99 ülke dilini desteklemektedir.Deneyimlerimize bağlı olarak, radyo tüm alıcı dilimizi destekleyene kadar now.So dil menüsü hakkında endişelenme.

Radyo düğmelerinin ışıklarının birçok rengi vardır.İstediğiniz rengi ayarlayabilirsiniz.Ayrıca "renkli ışık "işlevini de seçebilirsiniz, sırayla yedi renk gösterecektir.

Bizim dükkan tüm 4G+64G/8G + 128G radyolar destek AHD 1920*1080 P kamera, bu kamera isteğe bağlı fonksiyon, ihtiyacınız varsa, fotoğrafın altına tıklayabilir ve birlikte radyo ile satın alabilirsiniz.

Bizim dvr gerçek Full HD 1080 P DVR.It iyi gece görüş fonksiyonuna ve ADAS fonksiyonuna sahiptir.Aşağıda dvr'mizin gerçek fotoğrafı.

1) Avrupa Ülkesi: Rusya, Türkiye, Ukrayna, italya, Belarus, Birleşik Krallık, Kıbrıs, San Marino, Lihtenştayn, Lüksemburg, Romanya, Fransa, Vatikan, Arnavutluk, irlanda Estonya, Andorra, Avusturya ,Belçika ,Bulgaristan, Bosna Hersek, Polonya, Danimarka, Almanya, Rusya, Finlandiya, Hollanda, Karadağ, Çek Cumhuriyeti Hırvatistan Letonya Litvanya Malta Makedonya Moldova Monako Norveç Portekiz İsveç isviçre, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, ispanya, Yunanistan, Macaristan, Cebelitarık

Haritalar kapsamı

Çapraz, kurulamayacağı anlamına gelir, radyo boyutu ürünümüzden farklıdır.Hala belirsizseniz, lütfen müşteri hizmetlerimize bir mesaj bırakın.Size yardım edeceğiz.A-ntı G-lare ekranı (isteğe bağlı)

DVR

Bölünmüş ekran fonksiyonu

5) Avustralya ve Afrika: Avustralya, Yeni Zelanda, Güney Afrika, Mısır, Fas, Nijerya....

Onay işareti, telsizimizi kurabileceği anlamına gelir.

AI Ses Kontrolü (isteğe bağlı)

BMW X5 E53 2002-2007 için Yeni 40-Pin konnektörü ile

Mevcut pazardaki en hızlı işlemci.

Radyo, direksiyon simidi kontrol işlevini destekler.Lütfen anahtar hattını araç direksiyon kontrol hattına bağlayın, ardından araç direksiyon düğmeleriniz radyoyu taktıktan sonra telsizimizi kontrol edebilir.

Bizim radyo android APP her türlü indirebilirsiniz, örneğin, FACEBOOK, Youtube, Google harita, Google mağaza, OUTLOOK...ekt.Bu radyoya birçok android uygulaması yüklenebilir ve iyi çalışabilir, (Hatırlatma: Canlı yayın uygulaması gibi büyük bir uygulamaya ihtiyacınız varsa, çok büyük RAM ve rom'a ihtiyaç duyacaktır.Daha büyük CPU ve RAM ROM radyo tipi satın almanızı öneririz.Uygulamanızın çok büyük RAM'e ihtiyacı varsa, radyo çok iyi çalışmayabilir.)

uygulama

2) Amerika: Amerika Birleşik Devletleri, Meksika, Kolombiya, Brezilya, Kanada, Arjantin, Uruguay, Şili, Kosta Rika.

Direksiyon simidi düğmeleri çalışamazsa, lütfen endişelenmeyin, itiraz etmeyin, lütfen bize mesaj bırakın, %100 çalışmasını sağlamanıza yardımcı olacağız.

TAK VE KULLAN

Hızlı Gezinme

istediğiniz gibi aynı anda veya diğer işlevlerde gezinebilir ve müzik dinleyebilirsiniz

3) Asya: Hindistan, Endonezya, Malezya, Filipinler, Tayland, Singapur, Brunei, Tayvan, Hong Kong....

DSP = Dijital Amplifikatör system.it tüm ses kalitesini eskisinden daha iyi hale getirin ve radyo sinyalini de eskisinden daha iyi hale getirin.Piyasada sadece daha az yüksek versiyonlu otomobil fabrika DSP sistemine sahiptir.bu çipi satın alırsanız.arabanız gelecekte de DSP sistemine sahip olacak.

DSP(sadece 4G + 64G / 8G+128G 32q'ya sahiptir)

HARİTA

Daha iyi PX5 PX6 7862 9853 veya diğerleri CPU

OBD araç içi Diagnostic.It mağazamızdaki tüm android radyoları takın, ayrıca bluetooth üzerinden radyomuzla mükemmel bir şekilde çalışabilir.Telsizimiz aşağıdaki sayfada teşhis sonucu mesajını gösterecektir.Sadece OBD uygulamasını tıklamanız yeterlidir ve ardından teşhis sonucu mesajını görebilirsiniz. ,OBD aşağıdaki gibi araç teşhis portuna takılmalıdır.

Bu ünitenin listelenen araçlarla uyumlu olmasını sağlamak için her türlü çabayı göstermemize rağmen, lütfen satın almadan önce araçlarınızın orta konsolunun yılını, boyutlarını ve şeklini kontrol edin.

Eski 17 Pinli konektörlü BMW X5 E53 2000 ila 2001 için

Dahili kablosuz CARPLAY + Android OTOMATİK

AHD kamera

Radyo, Lastik basıncı izleme sistemi (TPMS) ile uyumlu olabilir.tpms'yi radyoya bağladığınızda, tpms'nin radyo ekranındaki sonucunu görebilirsiniz.Radyo ayrıca hem dahili TPMS hem de harici TPMS ile uyumludur.TPMS satın almak istiyorsanız, bu fotoğrafa tıklayın.

TPM'LER

Uygulanabilir Modeller ve Yıllar:

OBD

B: 6 m uzatma kablosu İle

Dil

DAB dijital radyodur.Şehrinizde dijital radyo sinyali varsa, DAB anteni satın almanızı öneririz, FM AM rds'den çok daha iyidir, gürültüsüz mükemmel çalışır.Dijital radyo sinyali yoksa, lütfen satın almayın.

Bu radyo, yerleşik kablosuz araba ve android otomatik işlevini(isteğe bağlı) içerir.Cep telefonunuzu ZİİNK uygulaması ile radyoya bağladığınızda, cep telefonunuzu radyo ekranımızla kontrol edebilirsiniz.Radyo ekranında telefon görüşmesi yapabilir, cep telefonu müziği dinleyebilir ve cep telefonu dosyasını kontrol edebilirsiniz.

Ürün İncelemeleri

3 Bu ürün için inceleme
  • img
    Alıcı - 2023-07-17
    5

    Çok hızlı geldi, ilan edilen süreden iki hafta daha hızlı! Ürün gecikmeler ve diğer şeyler olmadan olması gerektiği gibi çalışır, düğmelerin tümü direksiyon simidinde beklendiği gibi çalışır! Her şey süper olana kadar zaman gösterecek)!

  • img
    Alıcı - 2023-09-27
    1

    Çabucak geldi, ancak tamamen farklı bir radyo kayıt cihazı geldi, E39'da sipariş edildi ve X 5'ten geldi, çok üzüldü

  • img
    Alıcı - 2023-09-03
    5

    Hızlı lojistik, tam özellikli, duyarlı, ultra net ekran, sistem çalışması da çok kararlı, çok iyi ve çok pratik görünüyor;önerilen satıcı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız