Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Araba parlatıcı Mini öğütücü öğütme Elektrik Yüksek Hızlı Pnömatik Olisher Sekizgen Kum Güçlü Tip Düz Kum Makinesi

0
- 0 Müşteri yorumları

₺2 577.95

Sku: e4336

Ürün Detayları

  • Boyutlar: 12 * 27 * 27 cm
  • Giriş boyutu: PT1 / 4
  • Çalışma basıncı: 0.8 MPa
  • Rölanti hızı: 30000 rpm
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kullanım: Ev Yapımı DIY
  • Ürün adı: sekiz yapraklı değirmen
  • Sıkma özellikleri: 17mm
  • Tip: Açı Parlatıcı
  • Marka Adı: YESOK'UN
  • Güç Kaynağı: AC
  • Ağırlık: 1kg
  • Model Numarası: 8022

Ürün açıklaması

2. Alıcının varış limanı ücretlerini (terminal yükleme ve boşaltma ücretleri, belge ücretleri, depolama ücretleri vb.) Ödemesi gerekir.), gümrükleme ücretleri ve teslimat vergileri.Herhangi bir gümrük veya ithalat vergisinden sorumlu değiliz.Alıcının nedenlerinden dolayı, gümrük bunu yapamadı ve mallar iade edildi veya imha edildi.Ödemeyi iade etmeyeceğiz.

Teşekkür ederim.

2. İmzalamadan önce, alıcı malları imzalamadan önce parseli / konsinyeyi dikkatlice kontrol etmelidir.Ambalajın sağlam olduğundan emin olun, herhangi bir hasar varsa, lütfen bir fotoğraf çekin ve 24 saat içinde bizimle iletişime geçin.Size yardım edeceğiz.

4. Fatura ve beyan değeri hakkında, özel gereksinimleriniz varsa, bizimle iletişime geçebilir veya siparişte bir mesaj bırakabilirsiniz.

Ürünler şunlardır:: yüksek hızlı pnömatik sekizgen kum + bakım yağı + hız + 10 uzun zımpara kağıdı

1. DHL / ARAMEX / FEDEX, TNT, UPS vb.Seçerseniz., doğrudan adresinize uluslararası ekspres teslimat düzenlemenize yardımcı olacağız (ev hizmeti)!Mallar ekspres ile gönderilirse, alıcı varışta vergi ödemelidir.

3.Gönderim adresinizin eksiksiz olduğundan, telefon numarasının doğru olduğundan ve posta kodu ile adresin uyumlu olduğundan emin olun.Adresiniz uzaksa, teslimat hizmetleri için ek 35 ABD doları ödemeniz gerekecektir.

Ekspres makbuz hakkında:

1. "Satıcının Nakliye Yöntemi USD 368.42" yi seçerseniz, gönderiyi düzenlemenize yardımcı olacağız.Malları en yakın limana gönderin!Malları limandan almak zorundasın.

Sipariş hatırlatıcısı:

Ürünlerimizden ve sunucumuzdan memnunsanız, bu siparişi onayladıktan sonra lütfen bize olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın, ayrıca size "mükemmel 5 yıldız" vereceğiz, görüşleriniz mağazamız için çok iyi önemli

Not: Brezilya, Türkiye, Arjantin vb. Gibi gümrükleri geçmesi zor ülkeler için.Satın almadan önce gümrükten geçme yeteneğine sahip olduğunuzdan emin olun.

İthalat vergileri / gümrükleme hakkında

Lütfen satın almadan önce aşağıdaki ipuçlarını okuyun.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın.

2. Farklı partiler ve yükseltilmiş ürünler nedeniyle, bazı ürünler detay sayfasında biraz farklı renk stillerine sahiptir (ancak aynı özelliklere sahiptir).Sevkıyattan önce sizi bilgilendireceğiz

1. Elektrikli ürünler için, hangi voltaja ve fişe ihtiyacımız olduğunu hatırlatmak için sipariş verirken bize bir mesaj bırakın.Çünkü farklı ülkeler farklı fişler ve voltajlar kullanır.

Not: Adresiniz uzak bir bölgedeyse, sizinle iletişime geçeceğiz ve ek teslimat hizmeti ücretleri için ek 35 ABD doları (nakliye ücretlerini yenilemek için buraya tıklayın) eklemeniz gerekecektir.

Geri Bildirim Hakkında:

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız