Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Jack Tekerlek Yuvası Önlemek Tekerlek Batan Jack Tekeri Takozu Taşıması Kolay Yüksek Stabilite Taşınabilir Römork Sürat Teknesi

0
- 0 Müşteri yorumları

₺460.12 ₺836.54

Sku: e4211

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

1. Dayanıklı Malzeme: Bu sağlam römork tekerleği yuvası, kırılmayı etkili bir şekilde önleyebilen ve tekrar tekrar kullanılabilen yüksek darbeye dayanıklı malzemeden yapılmıştır.

4. Kullanımı Güvenli: Römork dili kriko tekerleği yuvası, yanlış yerleştirilmekten kaçınmak için kolayca görülebilen parlak bir sarıya sahiptir ve dikkatli ve kazaların önlenmesini sağlar.

Uygulanabilir: RV, karavan, römork, sürat teknesi, yat vb.

3. Tekerleğin Batmasını Önleyin: Römork krikosu tekerlek yuvası, römork dil tekerleğinin toprak, kum, kir, çakıl, çimen vb.Gibi yumuşak temellere batmasını önlemeye yardımcı olur.

Şartname: Öğe Türü: Ağır Hizmet Tipi Tekerlek Yuvası

5. Geniş Uygulamalar: RV, karavan, römork, sürat teknesi, yat vb.Için uygundur.Bu tekerlek sabitleyici ile istediğiniz yere güvenle gidebilirsiniz.Taşınması ve saklanması kolaydır.

2. Güçlü Stabilite: Römork dil krikosu tekerlek yuvası, engebeli yollarda ve kaygan arazilerde daha kararlı yerleştirme için römork krikosu tekerleklerini yerinde tutar.

Malzeme: ABS + Metal

Römork dilli kriko Tekerlek Dock Ağır Taşınabilir Önlemek Tekerlek Batan Tekeri Takozu Römork Sürat Teknesi Yat

Paket listesi: 1 x Ağır Hizmet Tipi Tekerlek Yuvası

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız