Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

YAKA DEWALT DCH273 DCH274 DCH363 DCH364 DCH254 DCH253 DCH243 DCH143 

0
- 0 Müşteri yorumları

₺150.16 ₺214.41

Sku: e41766

Ürün Detayları

  • Kendin Yap Malzemeleri: ELEKTRİK
  • Marka Adı: DEWALT'IN
  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

5. Ürünlerimizden memnun değilseniz, olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Sizin için herhangi bir sorunu %100 çözeceğimizi ve sizi memnun edeceğimizi garanti ediyoruz.

1. Çalışma süremiz pazartesiden pazara Pekin saatinde 09:00-18:00 arasındadır.Mesaj merkezinde mesaj bırakarak bizimle iletişime geçebilirsiniz, size en kısa sürede cevap vereceğiz.

Hazırlama süresi: Siparişinizi her gün sayısız siparişimize göre hazırlamak için 3-5 iş gününe ihtiyacımız var.

l Gümrük vergisi hakkında: Müşterilerimizin yararı göz önüne alındığında, siparişinizi normal posta ile göndermek zorunda kalıyoruz.Lütfen anlayın, ancak gümrük vergisi bizim kontrolümüz dışındadır, vergi ücreti garanti edemeyiz ve herhangi bir vergi ücreti ödemeyeceğiz.

4. Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz, sizin olumlu geribildirim ve 5-star bırakın lütfen.

2. Siz değerli müşterilerimizi önemsiyoruz ve her zaman size yardımcı olmaya çalışacağız, sizinle uzun süreli iş kurmayı umuyoruz.

Lütfen Emrecantemur.com.tr yazarken adresinizi iki kez kontrol edin, göndermeden önce değiştirmek isterseniz, lütfen bize yeni adresi bildirin.

Farkına varmak:

Hizmet ve Geri Bildirim

Lütfen her zaman yedek parçanın boyutlarını görüntülenen ile karşılaştırın

Sorumluluk ve iş

Kusur oluştuktan sonra, teslimat verilerinden bu yana 3 gün içinde lütfen bizimle iletişime geçin.Sizin için kesinlikle olumlu bir şekilde çözeceğiz.

3. Herhangi bir olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya sitede bir anlaşmazlık açmadan önce lütfen TradeManager aracılığıyla bizimle iletişime geçin.

Ürün resimleri ve teknik özellikleri orijinal fabrikalar tarafından sağlanır,bu nedenle üreticilerin henüz güncellemediğimiz bazı teknik verileri veya görünümleri değiştirmiş olabilir.Ve sizi tek tek önceden bilgilendiremeyiz.Lütfen anlayın.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız