Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

10 Adet Duvar Asılı Dikişsiz Çivi Vida Çıkartmalar Punch-Ücretsiz Duvar Kanca Fotoğraf Çerçevesi Boyama Saati Olmayan İz Yapışkanlı Çivi

0
- 0 Müşteri yorumları

₺108.69 ₺155.16

Sku: e40604

Ürün Detayları

  • Hayır. kancaların: >10
  • Marka Adı: cuma
  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

Manuel ölçümler nedeniyle lütfen hafif ölçüm sapmalarına izin verin.

Kullanışlı ve rahat-Düz tip kanca tasarımı, daha fazla türde asılı ekstraksiyon organizasyonu için daha esnek ve kullanışlıdır items.It kapı ve pencerelerde tutamak olarak da kullanılabilir Paslanmaz çelik malzeme, giysi ve şapka asmak için olağanüstü avantajlara sahiptir mutfak eşyaları vb.

Ağır hizmet tipi-Sağlam güvenilir su geçirmez ve yağa dayanıklı ağır hizmet tipi, 5 kg'a kadar yüksek yerçekimi taşıyabilir.

YAYGIN uygulama-Seramik karo, ahşap cam, metal yüzey vb. Gibi çeşitli pürüzsüz duvarlara uygulanabilir.Boya duvarı mevcut değil, boyanıza zarar verebilir.

Özellikler

Özellik

Ağır HİZMET tipi YAPIŞKANLI KANCALAR-kendinden yapışkanlı Duş ve banyo aksesuarlarını asmak için harika şemsiye eşarpları tutabilirhavlular bornozlar çantalar paltolar anahtarlar cüzdanlar ve beyzbol şapkalarıköpek tasmaları vb.

Notlar

Ürün boyutu: 6x6 cm

Malzeme: PVC

Renk: Şeffaf

Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimde görüntülenen renkten biraz farklı olabilir.

Paket içeriği: 20/40/100 adet x güçlü yapışkanlı vidalar

Kurulumu kolay-sadece arkadaki koruyucu tabakayı soyun ve istenen konuma yapıştırın (seramik karo metal yüzey camları vb. Gibi pürüzsüz bir yüzey olmalıdır.).

Delme olmadan tırnak kancaları

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız