Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Gıda Yenilebilir Catnip Topu Ananas Kedi Duvar Stick-on Topu Oyuncaklar Sindirimi Teşvik Dönebilen Doğal İnteraktif Diş Temizleme için

0
- 0 Müşteri yorumları

₺13.52 ₺28.70

Sku: e40092

Ürün Detayları

  • Akıllı Cihaz mı: No
  • Tip: kediler
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Oyuncak Türü: Kedi Nanesi Oyuncakları
  • Malzeme: Plastik

Ürün açıklaması

4. Temiz dişler: kedi nanesindeki bitki lifini çiğneyin, dişleri temizlemeye yardımcı olmak , ağız hijyenini iyileştirmek, canlı nefesi korumak ve diş fırçalamada zorluk çeken kedilerin durumunu etkili bir şekilde iyileştirmek için dişlere nüfuz edin.

Özellik:

Boyut: 8x4. 8x4 cm / 3.15x1. 89x1. 57in

Oyuncak Türü: Catnipli Oyuncaklar

3. Etkinlik: Kedi nanesi tarafından salınan kimyasallar kedi feromonunu uyarabilir, kedinin halüsinasyon görmesine, heyecanlanmasına ve sahibine daha yakın olmasına neden olabilir.

Malzeme: plastik, kedi nane

1 x Evcil Hayvan Oyuncakları

Not:

Belirleme:

2. Kedi nane topu: Kedi nane topu, kedinin hafif gastrointestinal rahatsızlığını giderebilir, C vitamini takviyesi yapabilir ve iştahı artırabilir.

Türü: kediler

1. Kedi nanesi: Kedi nanesi, villusun sindirim sistemine yapışmasını önleyebilir, kedinin bağırsaklardaki kılları tükürmesine yardımcı olabilir ve bağırsak sağlığına kavuşabilir.

Stil: ananas

5. Eser elementlerin takviyesi: Kedi nanesi, kedilerin kendileri tarafından sentezlenemeyen klorofil içerir.Kediler bu eser elemente ihtiyaç duyduklarında, yiyecek bitki bulmak için inisiyatif alacaklar.Kediler için kedi nanesi yemek, saksı bitkilerinizle oynayan kedilerin durumunu iyileştirebilir.

Renk: pembe, mavi, turuncu (isteğe bağlı)

Kedi Şeker Yalama Aperatifler Ananas Catnip Lickable Topları Davranır Sağlıklı Sindirim Teşvik Doğal İnteraktif Diş Temizliği için

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

Menşei: Anakara Çin

Akıllı Cihaz: hayır

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

[relateproductdetail/]

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız