Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Starbeauty 10 adet Kadınlar Tragus Piercing Labret Temizle Gem Kalp Yıldız Küpe Dudak Piercing Burun Halkası Kıkırdak Piercing Helix 16G

5.00
- 0 Müşteri yorumları

₺41.48 ₺65.73

Sku: e393193
İstek Listesine Ekle

Ürün Detayları

  • Tarz: modaya uygun
  • Halka Şekli: Sevimli Yuvarlak, Kalp, yıldız ve kare, Plastik Top
  • Güzel mi Moda mı: Moda
  • Damla nakliye ?: evet. Herhangi bir satıcının bilgisi olmadan
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Toptan satış yapıyor musunuz ?: evet. Daha büyük sipariş için daha fazla indirim
  • Boyut: Stone diameter 3mm; Bar size 1.2*8mm. Flat End
  • Malzeme: Taş, Cerrahi paslanmaz çelik ve AAA Zirkon taş ve akrilik
  • Şekil \ desen: top
  • Vücut Takı Türü: Labret'in, Dudak Piercing Takıları
  • Metal Türü: Paslanmaz Çelik
  • Marka Adı: YILDIZGÜZELLİK
  • Model Numarası: M899
  • Neden: Gündelik takılar, Parti, güzel Tragus / Kıkırdak delici hediye
  • Güvenlik standardı: CE standardı, Nikel içermez, Kurşunsuz, Anti-alerji
  • Cinsiyet: Kadınlar bayanlar erkekler ve kızlar için vücut piercing
  • Vücut piercing Tipi: dudak piercing, kulak delme, Burun delici, Saplama küpe göbek takısı
  • Öğe Türü: Vücut Takıları
  • Paketleme: güvenli ambalajda 10 adet farklı tipte. Her piercin'den bir parça

Ürün açıklaması

Emanet bizim tercih edilen ödeme yöntemidir.Banka Havalesi, Western Union, Kredi Kartı, Visa, Master Card vb.Gibi diğer farklı ödeme yöntemlerini de kabul ediyoruz.Herhangi bir ödeme sorunuyla karşılaşırsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Teşekkür ederim.

www.intmail.183.com

Yaklaşık 3-5 gün

Hızlı sevkiyat için herhangi bir uygun fiyata ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız.

Taşıyıcı Adı

Görüşleriniz bizim iş geliştirme için çok önemlidir.Ürünlerimizden memnun olduğunuzda sizi içtenlikle beş yıldız ve olumlu yorumlar bırakmaya davet ediyoruz ve service.It sadece 30 saniye sürer.Teşekkürler!

Starbeauty 10 adet Kadınlar Tragus Piercing Labret Temizle Gem Kalp Yıldız Küpe Dudak Piercing Burun Halkası Kıkırdak Piercing Helix 16G Düz Uçlu

Göbek Piercing, Piercing Ombligo, Göbek Piercing Ombligo, Piercing, Ombligo Tüyleri, 14g piercing, Göbek piercingi s, Göbek piercingi, Piercing, Nombril Piercing, pirsing, percing, çiçek piercing, gümüş piercing, altın piercing, kristal piercing, piercing tragus, yapay elmas piercing, piercing göbek, Göbek Halkası, göbek düğme piercing, dil piercing, ecr piercing, kaş piercing, meme piercing, kadınlar için piercing, kylie dudak, kylie dudak parlatıcısı, erkekler için piercing, erkekler piercing, piercing para orejas, çiçek piercing, hayvan piercing, rhinestone piercing, kulak piercing, piercing vücut, piercing nombril, piercing nombril, piercing de umbigo, Piercing Nombril, piercing göbek, seksi, pirsing, göbek pircing, göbek takısı, göbek piercing seksi, navelpiercing göbek takısı, göbek kalp, navelpiercing, göbek halkaları göbek göbek düğmesi, erkekler piercing, burun halkası, göbek halkası, göbek piercing, tragus, ölçer, top, bar, halter, bijou

Güvenli paketleme ve sevkiyata her türlü özen gösteriyoruz .

Yerel ülkenizdeki herhangi bir görev ve vergiden sorumlu değiliz.Ancak Gümrüklerin kolay temizlenmesi için nakliye siparişinde daha düşük bir değer veya "hediye" yazabiliriz.Ve tüm mallar Emrecantemur.com.tr doğrulanmış adrese sevk edilmelidir.Teşekkürler.

Yaklaşık 15-20 gün

Yaklaşık 3-5 gün

Ücretsiz kargo sadece çin Post küçük paket artı veya diğer Post küçük paket artı ile göndermek için kullanılabilir.Ayrıca Çin Post Kayıtlı Hava Posta veya ePacket.Mallar 15~25 iş günü içinde gelecek.Daha fazla satın alırsanız ve acilen ihtiyacınız varsa, bunları DHL veya EMS gibi Ekspreslerle gönderebiliriz.

1. Renk uyuşmazlığı için: Gerçek renk resimlerden biraz farklı olabilir.Bu, monitördeki ekran yansıması, ışık efekti ve diğer faktörler gibi başka nedenlerden kaynaklanabilir.

Tahmini Transit Süresi

MESLEK MÜKEMMELLİĞİ YARATIR !!GÜVENİNİZİ HAK EDİYORUZ !!

Havale işleminiz tamamlandıktan sonra ödemenin 24 saat içinde alınması beklenir.Başarılı ödeme ve nakliye bilgilerini onayladıktan sonra, gönderiyi 2~3 gün içinde ayarlayacağız.

2. Rus müşteriler için: Lütfen alıcının tam adınızı doğru bir şekilde doldurun.Çünkü Rusya'daki Posta Politikası oldukça strict.It parselinizi hızlı ve başarılı bir şekilde almanız sizin için hayati önem taşır.

www.dhl.com

Yaklaşık 5-7 gün

www.ems.com

DHL

www.ups.com

EMS

Firmamız takılar ve güzellik aksesuarları çoğu türlü iş çalışan profesyonel.Bireysel bir alıcıysanız, lütfen bizi Favori Mağaza Listenize eklemeyi unutmayın .Bir toptancı veya distribütörseniz ve ayrıca Çin'de memnun bir iş ortağı arıyorsanız, lütfen bizimle de iletişime geçmekten çekinmeyin.

www.hongkongpost.com

Takip Hizmeti

Herhangi bir memnuniyetsizliğiniz varsa, lütfen iletişimden önce olumsuz ve nötr geribildirim bırakmayın.24 saat içinde iade veya geri ödemenin mümkün olup olmadığını kontrol edeceğiz.Çok teşekkürler!!

HKPOST'UN

UPS

Yaklaşık 15-25 gün

Sizin Memnuniyetiniz Bizim Son Arayışımızdır.Söylediğimiz Şey, Yaptığımız Şey ! ! ! ! !

Çin Sonrası Hava Posta

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız