Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Modern PU Deri Kare Doku Kutusu Kapağı Deri Katlanabilir Mendil Kutusu Peçete Tutucu Oturma Odası İçin Masaüstü Doku Kutuları

0
- 0 Müşteri yorumları

₺66.47 ₺94.99

Sku: e39015
İstek Listesine Ekle

Ürün Detayları

  • Tip: Saklama Kutuları ve Kutuları
  • Tarz: Modern Tarz
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kullanmak: çanta

Ürün açıklaması

5、Eve taşınma hediyesi: Açık alt, boş doku kutusunun kolayca değiştirilmesini sağlar, sadece kapağı açın ve altına yeni bir doku kutusu yerleştirin.Mükemmel Deri Doku Çantası günlük yaşamınız için çok uygundur.Bu, yeni eve taşınma partisi, seramik karo vb.İçin harika bir hediye fikridir.!

Boyutu: yaklaşık 12*12*12.5/4.72*4.72*4.92 içinde

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

3、Şık Depolama: Karton doku kutusunu kolayca gizlemek için bu şık kapakla standart bir Doku kutusu kapağı giyin.Temiz ve sevimli tasarım, ev veya ticari kullanım için çok uygundur.

Mermi Noktaları:

Açıklama: Doku kutusu kapağımız, güvenli ve zararsız olan ve uzun servis ömrüne sahip dayanıklı PU deriden yapılmıştır.Katlanabilir tasarım sadece depolama ve organizasyon için uygun değil, aynı zamanda seyahat için de çok uygundur.Farklı ihtiyaçlarınızı karşılamak için farklı renklere sahip yeni ve benzersiz renkli doku kutusu raf tasarımı.

Ambalaj Listesi: Doku Kutusu Kapağı*1

Şartname: Adı: Doku Kutusu Kapağı

1、Yüksek kaliteli Malzemeler: Doku Kutusu Kapağımız dayanıklı PU deriden yapılmıştır, güvenli ve kokusuzdur ve uzun ömürlüdür.Farklı ihtiyaçlarınızı karşılamak için farklı renklere sahip yeni ve benzersiz renkli doku kutusu raf tasarımı.

4、Mükemmel boyut: Doku kutusu kapağının boyutu yaklaşık 12*12*12.5/4.72*4.72*4.92 içinde, neredeyse tüm popüler dokuları tutabilen boxes.It evinizin veya ofisinizin herhangi bir odasına rahatça yerleştirilebilir.

Not:

2、Katlanabilir Tasarım: Doku Kutusu Kapağı, kullanım sırasında katlanabilen ve orijinal şekline geri getirilebilen katlanabilir bir tasarımdır ve daha fazla tasarruf etmenize yardımcı olur space.So gitmek istediğin yere götür!Özellikle seyahat için kesinlikle iyi bir seçimdir.

Katlanır Boyutu: 13 * 13 * 3 cm/5.11*5.11/1.18 içinde

Malzeme: PU deri

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız