Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

400 Adet Yuvarlak Ahşap Diskler Anahtarlık İle Ahşap Etiketleri Delikli Hatırlatma Kayıt Takvim Ahşap Cips DIY El Sanatları

0
- 0 Müşteri yorumları

₺741.00 ₺975.04

Sku: e387662

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: FGHGF'NIN sohbeti

Ürün açıklaması

Ödeme yaparken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, yardım istemek için lütfen Emrecantemur.com.tr Müşteri Hizmetleri Merkezi ile iletişime geçin:

renk: Ahşap rengi

Biz güvenilir bir satıcıyız ve tüm gümrüklerimiz için profesyonel satış sonrası hizmetimiz var.Sipariş hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önceden bizimle iletişime geçin, mutlu bir cevap alana kadar her zaman burada olacağız.

Geri Bildirim Hakkında

2. Toptan / Damla Nakliye siparişleri için,fiyat veya paket hakkında herhangi bir fikriniz varsa,lütfen önceden bizimle iletişime geçin, taleplerinizi karşılamak için size en iyi hizmeti vereceğiz.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

boyutu: Tek delik disk 3.5 mm

1.Ödemeniz normal olarak tamamlandıktan sonra siparişleri 2-5 gün içinde(hafta sonları ve ulusal tatiller hariç) en kısa sürede göndereceğiz.

hakkımızda

Ödeme hakkında

Ağırlık: 2488g

1. Sorun olmadığından emin olmak için lütfen paketi ve öğeyi dikkatlice aldığınızda kontrol edin.

Biz en iyi fiyat ile iyi ürün sağlamak, biz destek Toptan / Damla Nakliye Sipariş

400 x Metal halka

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

malzeme: Ahşap + metal

Amaç: ev dekorasyon, Noel ağacı süsleme, hediyeler, el sanatları, süs eşyaları, kolye, vb.

Paket içeriği:

400 Adet Yuvarlak Ahşap Diskler Anahtarlık İle Ahşap Etiketleri Delikli Hatırlatma Kayıt Takvim Ahşap Cips DIY El Sanatları

2. Herhangi bir sorunuz varsa veya paketinizden tamamen memnun değilseniz,lütfen olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sizi tatmin etmek için sorunu çözeceğiz.

1. Damla Nakliye siparişi için lütfen"dropshipping siparişi" ne dikkat edin, buna öncelik vereceğiz.

Satış Sonrası Servis hakkında

Onayınız bizim en büyük motivasyonumuzdur ! ! !

Anahtarlıklar ve kutu ile gel

3. Herhangi bir sorun yoksa, lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın.

3.Hem posta gönderimi hem de ekspres gönderimler sağlıyoruz.Çoğu ülke için, post nakliye yaklaşık 25-35 iş günü sürer ve Brezilya, Peru gibi bazı ülkeler için daha uzun sürer.

Ekspres kargo inlcude DHL, EMS, Emrecantemur.com.tr Prim Nakliye ve Özel Hatları gibi Aramex.It yaklaşık 7 gün sürer.(Ülkeniz bir sorunla,işçi greviyle,hava sorunuyla vb. Karşılaşırsa gecikecektir.)

400 x Ahşap Diskler

2.Doğru telefon numarası ve posta kodu ile tam teslimat adresi yazınız, özellikle Rusya ve Belarus alıcılar, tam adınızı teyit edin.

Gönderiler Hakkında

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız