Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Geri çekilebilir Dikiz Aynası Silecek dikiz aynası Temizleyici Taşınabilir dikiz aynası Su Sökücü Uzatılabilir Silecek Araba İçin

0
- 0 Müşteri yorumları

₺134.61 ₺269.22

Sku: e3783

Ürün Detayları

  • Malzeme: Plastik
  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

Malzeme: PE + Paslanmaz Çelik

Yağmurlu günlerde arabadan inmeye gerek yok, Araba cam sileceği aynaları daha kolay temizlemenize yardımcı olur.Birçok otomobil, kamyon, SUV, SUV için uygundur.Mutfak, banyo, mobilya, ayna, seramik zemin vb.İçin de kullanabilirsiniz.

5. Sizi Güvende Tutun: Yağmurlu günlerde kirli yan aynalarla araba kullanmak tehlikelidir.Ayrıca, yağmurlu günlerde onları temizlemek için bir sürücünün arabadan inmesi tehlikelidir.Ancak, Araba Cam Sileceği, inmeden temizliği bitirmenize yardımcı olur.

4. Güvenilir ve Sağlam: Araba dikiz aynası Sileceği, güçlü ve dayanıklı ve kırılması veya deforme olması kolay olmayan, bir dahaki sefere kullanım için güvenilir olan PE+ paslanmaz çelikten yapılmıştır.

Ambalaj listesi: 1 x Geri Çekilebilir dikiz aynası Silecek

2. Hafif Tasarım: Düzgün çalışma için ergonomik olarak tasarlanmış tutamak.Her türlü bardağı kolayca temizler.Araba camı için küçük silecek ile arabanızı daha sorunsuz temizleyebilirsiniz.

1. Geri çekilebilir Silecek: Çıkarılabilir ve geri çekilebilir tasarım, kullanımı ve saklanması kolay, Geri çekilebilir dikiz aynası sileceği fazla yer kaplamaz.98 cm/38,6 inç uzunluğa kadar, kolay toplama için geri çekildiğinde yalnızca 21 cm/8,3 inç.

Boyutu: katlanmamış toplam uzunluğu yaklaşık 98 cm/38.58 in

Mermi Noktaları:

Açıklama: Çıkarılabilir ve geri çekilebilir tasarım, kullanımı ve saklanması kolay, Geri Çekilebilir Dikiz Aynası Sileceği fazla yer kaplamaz.98 cm/38,6 inç uzunluğa kadar, kolay toplama için geri çekildiğinde yalnızca 21 cm/8,3 inç.

3. Kullanım Uygulaması: Çok Kullanımlı Cam Sileceği, mutfak, banyo, mobilya, ayna, seramik zemin vb.İçin de uygun olan birçok otomobil, kamyon, SUV, SUV için uygun araç ön camlarının içinde ve dışında kullanılabilir.

Not: Lütfen manuel ölçüm nedeniyle boyutta hafif toleranslara izin verin ve fotoğraftaki aydınlatma, gerçek hayatta olduğundan daha fazla renk farkına neden olabilir.

Şartname: Adı: Geri Çekilebilir dikiz aynası Silecek

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız