Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

12in Yüksek Karbonlu Çelik Musluk Su Pompası Pense Düz Çene Oluk Eklem Pense Kaymaz Saplı Boru Anahtarı Oluk Kilit Pense

0
- 0 Müşteri yorumları

₺274.22 ₺318.84

Sku: e374048

Ürün Detayları

  • Kendin Yap Malzemeleri: Sıhhi tesisat
  • Model Numarası: Düz Çene Oluk Eklem Pense
  • Özellik 3: Boru Anahtarı
  • Özellik 4: Oluk Kilit Pense
  • Kolu Tarzı: düz
  • Malzeme: yüksek karbonlu çelik
  • Pense Tarzı: İngilizce
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Maksimum açılış: 105mm / 4.1 inç
  • Uzunluk: 296mm / 12.0in
  • Tip: Çok fonksiyonlu Pense
  • Özellikler: Çok fonksiyonlu
  • Özellik 2: Oluk Pense
  • Marka Adı: WALFRONT'UN
  • Uygulama: Kesme
  • Özellik 1: su pompası pense

Ürün açıklaması

Özellik: 1. Ürün, yüksek sertlik ve uzun servis ömrüne sahip yüksek kaliteli yüksek karbonlu çelikten yapılmıştır. 2. Tutamak kaymaz plastik ile kaplanmıştır, bu nedenle tutması rahattır ve kayması kolay değildir. 3. Banyo musluklarının, su borularının ve pompaların montajı ve bakımı için uygundur. 4. Daha uzun sap, daha fazla dönme momenti, kullanımı daha uygun. 5. Yuvarlak, kare, altıgen ve diğer farklı somun veya boru şekilleri için uygun kaymaz tıkanma tasarımı.Şartname: Malzeme: yüksek karbonlu çelik Uzunluk: 296mm / 12in Maksimum açılış: 105mm / 4.1 in Paket listesi: 1 * pense Not: 1. Gerçek ürün rengi ışık nedeniyle fotoğraftan sapabilir. 2. Ürünün ölçümünde hafif bir sapma olabilir.

12in Yüksek Karbonlu Çelik Su Pompası Pense Düz Çene Oluk Eklem Pense Boru Anahtarı

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir. 2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır. 3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.Nakliye hakkında 1. DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç) 2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir. 3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir. 4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir. 5. SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir. 6. Gönderinizi bu süre içinde almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti! 7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz. 8. Biz satıcı ithalat vergisinden sorumlu değiliz, alıcı bundan sorumludur.Bunun neden olduğu herhangi bir anlaşmazlık mantıksızdır. 9. BR alıcı lütfen cpf veya cnpj'yi sağlayın, daha hızlı almanız sizin için daha iyi olacaktır.teşekkürler İade ve geri ödeme 1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye ücreti hem satıcı hem de alıcı tarafından yarıya indirilir. 2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#. 3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Emrecantemur.com.tr işlemi iptal SONRA.VEYA bir yedek almayı seçebilirsiniz. 4. Ürün (ler) ilan edildiği gibi değilse tüm nakliye ücretini üstleneceğiz.Geribildirim hakkında Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geribildirim çok önemlidir Bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz, böylece memnuniyetinizi tatmin edici bir şekilde ele alabiliriz. concerns.It biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız