Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

1 takım Ayarlanabilir 10-19mm Soket Çok Matkap Eki Sihirli Aracı Evrensel Anahtarı Kapağı Krom Molibden Çelik Evrensel Kol

4.00
- 0 Müşteri yorumları

₺216.82 ₺292.92

Sku: e372738
İstek Listesine Ekle

Ürün Detayları

  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Marka Adı: cuma
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özellikler: Antimanyetik

Ürün açıklaması

10 Mm'den 19 mm'ye(0,39” ila 0,75”) ayarlanabilir , bu da çeşitli boyutlarda somunları barındırmasını sağlar.Çoğu somunu kavramak için anında ayarlanır, farklı boyutlardaki manşonu sık sık değiştirmeye gerek yoktur.

Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimde görüntülenen renkten biraz farklı olabilir.

not

Malzeme: Krom Vanadyum Çelik

Ağırlık: 250g

Bu sihirli kılıf, oto tamir, ev bakımı, avlu dekorasyonu, imalat sanayi, inşaat ve vidalanması gereken diğer yerlerde kullanılabilir nuts.It marangozluk ustası, oto tamircisi, baba, koca veya DIY severler için harika bir hediye.

ANA ÖZELLİKLER

Paket İçerir: 1*sihirli Kol + 1 * elektrikli Matkap Biyel

Özellikle farklı boyutlarda birçok somunu vidalamanız gerektiğinde, iş verimliliğinizi artırmak için elektrikli bir matkap üzerine monte edilebilir.Oto tamir, ev bakımı, avlu dekorasyonu, imalat sanayi, inşaat için mükemmeldir.

Bu sihirli kol cırcır anahtarı ile kullanılabilir, evrensel anahtarı, elektrik anahtarı ve elektrik drill.It anahtarın çeşitli boyutlardaki somunları bükmesini sağlar.Kompakt ve taşıması kolay.

Ayarlanabilir Tasarım

Renk: Gümüş

Yüksek sertlikte krom vanadyum çelikten yapılmış, paslanmaya ve aşınmaya dayanıklı, güçlü ve dayanıklıdır.Kaymayı önlemek için gelişmiş tork ve kolay sabitleme için kaymaz tasarım.

Manşonun bir elektrikli matkap üzerine monte edilmesini sağlayan ve özellikle farklı boyutlarda birçok somunu vidalamanız gerekiyorsa iş verimliliğinizi artıran bir bağlantı çubuğu ile birlikte gelir.

özellikler

Kullanımı kolay

İş verimliliğini artırın

Elektrikli Matkap Sihirli Kol Dönüştürücü Ayarlamak 10mm To19mm Cırcır Anahtarı İle Evrensel Elektrik Anahtarı Kol Dönüştürücü

Güçlü ve Dayanıklı

Çok amaçlı

Hala yanında bir sürü ingiliz anahtarı mı götürüyorsun?

Kol Boyutu: 53x37mm

Artık tereddüt etmeyin, şimdi satın alın!

Bu Elektrikli Matkap Sihirli Kol Dönüştürücüsünü, çeşitli somunları barındıran bir manşonu alın sizes.No farklı boyutlardaki anahtarı veya manşonu sık sık değiştirmeniz gerekir.

Manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif ölçüm sapmalarına izin verin.

Biyel Boyutu: 65x9. 5mm

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız