Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

6GB RAM 128GB ROM Samsung Galaxy A72 A725F Anakart Orijinal Unlocked Tam Cips IMEI OS Mantık Kurulu Anakart

5
- 1 Müşteri yorumları

₺2 635.91

Sku: e371421

Ürün Detayları

  • durum: Tüm Tamamlanmış Anakart
  • Rom'un: 128 GB/256 GB
  • OS: Android
  • Frekans Aralığı: Samsung Galaxy A72 A725F anakart için
  • Cips ile: Evet
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Uyumlu Marka: Samsung
  • RAM: 6 GB/8 GB
  • Marka Adı: LISFG'NİN
  • Model Numarası: Samsung Galaxy A72 A725F anakart için
  • Tip: İçsel
  • kilidi açıldı: Evet
  • Koşul: Kullanılmış ve iyi çalışıyor

Ürün açıklaması

Sevkiyat ve Teslimat

1).Zaten kurulmuş ve kullanılmış.

İşte tahmini zaman dilimleri aşağıdaki gibidir:

Siparişinizi almak için gereken teslim süresi 2 faktöre bağlıdır: seçtiğiniz teslimat yöntemi ve sipariş karşılama süresi.Siparişinizi zamanında aldığınızdan emin olmak için elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı lütfen unutmayın.

Ödeme

UPS 3~7 gün

Ürün Detayları

2.Ödeme, sipariş verildikten sonra 3 gün içinde yapılmalıdır.

2.Kötü bir incelemeden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin ve size hizmet etmekten onur duyduğumuz dostça müzakere yoluyla sorunları çözün.

Geri bildirim

2).Bizim etiket veya orijinal ambalaj olmadan öğeler.

Emrecantemur.com.tr Prim Nakliye 10-15days

3.Açık artırma kapandıktan hemen sonra çıkış yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve tekrar deneyin.Ödemeler 3 gün içinde tamamlanmalıdır.

1.Emrecantemur.com.tr emanet yoluyla ödeme kabul ediyoruz.

1. Samsung Galaxy A72 A725F Anakart için

EMS 8~12 gün

Lütfen aşağıdaki durumların iade edilemeyeceğini unutmayın:

Garanti

FEDEX 3~7 gün

1.Tüm orijinal anakartlar kullanılmış ve eskidir,yeni değildir.Sevkıyattan önce %100 iyi çalışabildiğinden emin olmak için tekrar tekrar test edeceğiz.Kullanılan anakart,eski veya ikinci el ile ilgili herhangi bir anlaşmazlığı kabul etmiyoruz,teşekkürler.

2.Sipariş vermeden önce telefon sürümünü onaylamanız gerekir.Emin değilseniz, lütfen cep telefonunuzun arka kapağını açın, pili çıkarın, net fotoğraflar çekin ve ardından bize gönderin.Sürümü onaylamanıza yardımcı olacağız.

3.Tüm ürünlerimiz için 3 ay garanti veriyoruz.Tüm öğeler orijinal koşullarında iade edilmelidir (garanti etiketimiz,orijinal ambalajımızla).Müşterilerimize kurulumdan önce ürünleri test etmelerini şiddetle tavsiye ederiz.Bir iade yalnızca geçerli olacak ve öğenizi aldıktan sonra geri ödeme işlenecektir.

Emrecantemur.com.tr Standart Nakliye 19-35days

2.Aldığınız mallar açıklandığı gibi değilse, lütfen bize bildirin ve geri ödeme için 3 gün içinde bize geri gönderin.İade edilen malların alınmasından itibaren bir hafta içinde iade edeceğiz.

Nakliye hizmetinin sorumluluğu olan gecikmelerden veya diğer sorunlardan sorumlu değiliz.Ancak paketi alana kadar izlemenize yardımcı olacağız.

Not: Müşteri geri mal nakliye maliyetini taşımalıdır ve yeniden göndermek için nakliye ücretini ödeyeceğiz.

3.Nasıl kurulacağını bilmiyorsanız, lütfen montajı profesyonel tarafından yapın person.As alıcı sistemi günceller veya yükseltir,anakartın hizmet dışı kalmasına neden olur, biz sorumlu değiliz;lütfen alıcılar bunu anlıyor,teşekkürler.

3.Kilidi açılmış ve iyi çalışan ürün Ekranı

3).Eşyalar bizim değil.

DHL 3~7 gün

2.To eski ve hasarlı olanı değiştirin

Teslimat yöntemi Tahmini Süre

1.Ürün kaynakları en yüksek kalitededir.Satın aldığınız bir üründen memnun değilseniz, lütfen mümkün olan en kısa sürede Müşteri Hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.Öğenin durumuna bağlı olarak herhangi bir iade ve geri ödeme konusunda size yardımcı olabiliriz.

Yukarıdakiler, ortak lojistik şirketlerimiz ve tahmini zaman dilimleridir.Geçiş süresi, bulunduğunuz yere bağlı olarak değişir.

1.Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız,lütfen ilerlememizi sağlamak için bize 5 yıldızlı bir inceleme, desteğiniz ve teşvikiniz için bir dakikanızı ayırın.

Önemli ipuçları

5.Toplu talebiniz varsa, lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve size en iyi toptan fiyatı sunacağım.Çoğu marka için yüksek kalite ve en iyi fiyatla telefon,sabit disk,ıc çip,ana düğme,arka kamera veya diğer parçaları da sattığımızı lütfen unutmayın.

Şu anda,güvenilir üçüncü taraf kurye hizmetlerini kullanan APO/FPO hariç, ürünümüzü tüm dünyaya gönderiyoruz.

4.Anakartı daha hızlı istiyorsanız, nakliye için DHL/EMS/fedex'i seçmelisiniz;hepimiz anakartın güvenli ve hızlı bir şekilde gönderilmesini istiyoruz.

Ürün İncelemeleri

1 Bu ürün için inceleme
  • img
    Alıcı - 2023-05-11
    5

    iyi paketlenmiş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız