Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Orta Çerçeve Çerçeve Samsung Galaxy A33 A53 A73 5G A336 A536 A736 Orta Orta Plaka Çerçeve Konut Yedek Parçalar

0
- 0 Müşteri yorumları

₺165.35 ₺206.64

Sku: e369242

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Uyumlu Marka: Samsung
  • Model Numarası: Samsung Galaxy için A33 A53 A73 5G A336 A536 A736
  • Malzeme: Metal

Ürün açıklaması

* Alıcı geri bildirimden sonra ürünü kurarsa veya kurulum sırasında ürün hasar görürse, satıcı üründen sorumlu olmayacaktır.

3. Emrecantemur.com.tr'te koruma süresi 60 gündür ( birkaç ülke 90 gündür).Koruma süresi sona ermek üzereyse ve malları almazsanız, lütfen benimle iletişime geçin, size yardımcı olabileceğim üç yol var: a. Koruma süresini uzatın .b. Malları tekrar gönderin .c. parayı iade edin .

Cainiao süper ekonomi küresel tarafından ücretsiz kargo , Cainiao süper ekonomi tarafından, öğeler çin'den ayrıldıktan sonra takip edilemez.Kabul edemezseniz , lütfen Emrecantemur.com.tr standart nakliye veya Epacket, diğer yöntemi seçin, ancak nakliye ücretini ödemeniz gerekir

Hepsi Logo ile geliyor!!!

Teslim süresi: ödeme onaylandıktan sonra 1-3 iş günü (tatillerde teslim süresi uzatılır)

Lütfen siparişinizi verdikten sonra iletişim adınızı , adresinizi , posta kodunuzu ve telefon numaranızı dikkatlice onaylayın, aksi takdirde malları alamamanız mümkündür .

.Bu yüksek kaliteli bir arka kapak

1 X Pil Kapağı Sevgili alıcı, lütfen sipariş vermeden önce buna dikkat edin :

• Lütfen ürünü aldıktan sonra doğrudan kurmayın.Lütfen önce ürünü test edin ve herhangi bir sorunuz varsa satıcıyla iletişime geçin.

ürün açıklaması

2. Uausl olarak, (Çin Post Olağan Küçük Paket Artı, Çin Post Kayıtlı Hava Posta ve Emrecantemur.com.tr Standart Nakliye) teslim süresi 16-35 iş günüdür .Özel durum ile birlikte gelirse (Tatiller , politika ayarlaması , gümrük , uzak alan vb.), Gecikecektir.

Paket içeriği:

* Malların kalite sorunları varsa, lütfen bize kötü bir yorum yapmamamızı söyleyin.İncelememiz için bize resim veya video gönderin, size yeniden göndermeyi veya geri ödemeyi destekliyoruz.

* Değerli müşterilerimiz, sorunları önlemek için her ürünü iki kez kontrol edeceğiz ve satın aldığınızdan emin olmanızı sağlayacağız.

.Kırık, hasarlı, çatlamış veya kullanılamaz arka kapağınızı değiştirmek için kullanılır.

.Yepyeni-Çalışan bir telefondan çekilmedi

Servis Sonrası

1. Malları aldığınızda herhangi bir sorun varsa , lütfen anlaşmazlığı açmayın , hemen bizimle iletişime geçin.Sorunu çözmenize yardımcı olacağız .

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız