Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

1 Adet Sıkıştırma kol Kollu - Tüm güzel Sıkıştırma kol muhafazası Kol Desteği Basketbol Futbol Voleybol Beyzbol Tenis

0
- 0 Müşteri yorumları

₺84.06 ₺139.98

Sku: e351944

Ürün Detayları

  • sıkıştırma manşonu: dirsek desteği
  • CN: Guangdong
  • golf dirseği: Dirsek desteği ağrısı
  • Malzeme: Polyester
  • Cinsiyet: Erkekler
  • dirsek sıkıştırma kol erkekler: dirsek sıkıştırma manşonu
  • tenni dirsek: Tenisçi Dirseği Desteği
  • Marka Adı: WEUPFLY'NIN SOHBETİ
  • Model Numarası: A01889'nın sohbeti
  • Kaynak: Anakara Çin
  • dirsek sıkıştırma: dirsek desteği

Ürün açıklaması

Not:

6. Geliştirilmiş kas verimliliği ile performansı artıran artan kas desteği

1. Geliştirilmiş venöz dönüşün bir sonucu olarak gelişmiş kan dolaşımı

XL-Üst Çevre: 27-32 cm / 10.6-12.6 inç; Alt Çevre: 18-20 cm / 7-7.8 inç; Uzunluk: 40 cm / 15.7 inç.Uygun ağırlık: 70 kg veya daha fazla

Uygulanabilir yaş: Yetişkin için Uygun

Lütfen satın almadan önce orta üst kol çevrenizi yumuşak bir cetvelle ölçmeye yardımcı olun. (Kolu serbestçe düzeltin, kolun en kalın kısmının çevresini cilde karşı ölçmek için yumuşak bir cetvel kullanın.)

Özellik:

Malzeme: %85 poliamid elyaf ve %15 spandeks

Açık hava etkinlikleri yaparken veya rüzgarlı havalarda çalışırken, kol ısıtıcıları giymek kollarınızı rüzgardan ve rüzgardan korumak için iyi bir seçim olacaktır. dust.An bisiklete binme, inşaat, bahçecilik, golf, basketbol, tenis, balık tutma, triatlon eğitimi, koşu, araba kullanma ve daha fazlası için gerekli ekipmanlar.

3. Cilt sıcaklığındaki artışlarla gelişmiş ısınma

4. Yere temas ettiğinde azaltılmış kas salınımı ve titreşimi, mikro travmayı önlemeye yardımcı olmak için kasın stabilitesini sağlayarak daha hızlı ve daha kolay bir iyileşme sağlar

4. Bisiklet, yürüyüş, koşu, koşu, balık tutma, tırmanma, basketbol, beyzbol, tenis vb.Dışarıda çalışırken veya açık hava etkinlikleri yaparken mükemmel cilt koruması.

2. Kolayca sökülebilen diğer alt kol kılıflarının aksine, bizimkiler yüksek kaliteli mafsallı dikişlerle özenle dikilir.İçinde cildinize daha iyi yapışan kaymaz jeller bulunur.

3. Kollarınızı rüzgardan ve tozdan koruyun.

Boyut Tablosu:

Kısa kollu bir gömlekle yanan güneşe maruz kaldığınızda kollarınız güneş yanığı ve cilt yaşlanması tehlikesiyle karşı karşıya kalır.Güneş kollarımız kollarınızı bu tür hasarlardan koruyabilir ve size en rahat dokunuşu sağlayabilir.

Özellikler:

Renk: Beyaz, Siyah, Kırmızı, Mavi, Yeşil

1. Birinci sınıf yumuşak kumaşlar (%85 poliamid elyaf ve %15 spandeks) sıfır boncuklanma, olağanüstü konfor, mükemmel nefes alabilirlik, yüksek elastikiyet, mükemmel nem emme ve kol kollarımızın ter atmasını sağlar.

Tanım:

L-Üst Çevre: 25-29 cm / 9.8-11.4 inç; Alt Çevre: 15-18 cm / 5.9-7 inç; Uzunluk: 39 cm / 15.3 inç.Uygun ağırlık: 70 kg İçinde

AÇIK HAVA ETKİNLİKLERİ YAPARKEN NEDEN KOL KOLLU GİYMENİZİ ÖNERİRİZ?

Kollarınızın yeterince güçlü olduğunu düşünebilirsiniz.Ancak, onları uygun bir şekilde korumazsanız, tendon iltihabından kolayca muzdarip olabilirler. way.In aslında kol kollu giymek onları korumada en etkili olanlardan biridir.

Birim: 1 adet kol kol (sadece 1 adet alacaksınız, 1 çift = 2 adet gerekiyorsa, lütfen miktar 2'yi seçin.)

2. Daha iyi performans için artan laktik eşik

3. Kol manşonlarının kumaşları, yüksek enerjili ultraviyole ışığı güçlü bir şekilde emebilen ultraviyole ışık emici ile işlenir.Ayrıca önkol, dirsek ve pazıların hafifçe sıkıştırılması, yorgun, ağrılı veya yaralı kasları desteklemek için kan dolaşımını iyileştirirken şişliği ve iltihabı azaltabilir.

Cinsiyet: Üniseks

1. Tendon iltihabını önleyin

İşlev:

2. UVA ve UVB ışınlarını engelleyin

5. Şişlik ve iltihaplanmayı hafifleterek yorucu egzersizi takip eden günlerde gecikmiş başlangıçlı kas ağrısının azaltılmış etkileri

1 Adet * Kol Brace Kol

Paket:

M-Üst Çevre: 23-27 cm / 9-10.6 inç; Alt Çevre: 13-15 cm / 5.1-5.9 inç; Uzunluk: 38 cm / 14.9 inç.Uygun ağırlık: 60 kg İçinde

5. Tasarımlarımız giysilerin altına rahatça sığar ve Yeni ve benzersiz desen tasarımı, kol kollarımızın neredeyse farklı tasarım ve giysi renkleriyle eşleşebilen joker deseni olmasını sağlar.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız