Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Taşınabilir Transistör DIY Mini Nokta kaynak makinesi 18650 Lityum Pil lcd ekran Ekran Nokta Kaynakçı ile 2 Mos Tüpler

0
- 0 Müşteri yorumları

₺342.54

Sku: e351296
İstek Listesine Ekle
  • Etiketler : transistör dıy mini nokta kaynak makinesi
  • Kategori: Aktif Bileşenler

Ürün Detayları

  • Dağıtma Gücü: standart
  • Model Numarası: Taşınabilir Transistör DIY Mini Nokta Kaynak Makinesi
  • Çalışma Sıcaklığı: standart
  • Besleme Gerilimi: standart
  • Tip: Mini Nokta Kaynak Makinesi
  • Paket: SMD'NİN
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Koşul: Yeni
  • Uygulama: Bilgisayar

Ürün açıklaması

Malzeme: metal

2 x Güç Giriş Hattı (Kırmızı ve Mavi)

Kullanım talimatları:

1. Güç bağlantısı: Kontrolör 20 cm uzunluğunda 10AWG giriş kablosu ile birlikte gelir.Bir ucu U şeklinde bir terminal ile kıvrılmış, diğer ucu ise işlenmemiştir.Kıvrımlı U şeklindeki terminali kontrol güç giriş terminaline bağlayın ve diğer ucu kendi gücüne göre işlenir supply.Do negatif elektrodu yanlış bağlamayın.

1、Kaynak gücü: Kaynak gücü lityum pil veya 12 V araç aküsü ile güçlendirilebilir.Kontrolör esas olarak 0,1 mm ila 0,15 mm nikel kaplı çelik şeridi kaynaklamak içindir ve güç girişi, kararlılığı artırmak için enerji telafisi için 25V10000uF yüksek frekanslı düşük dirençli bir kapasitör ekler.

1 x Denetleyici

Mermi Noktaları:

Kaynak kalem uzunluğu: yaklaşık 30 cm/11.81 in

3. Ekran açıklaması ve parametre ayarı.

2. Açma ve kapama: Kontrol panosunun altında bir güç anahtarı vardır.Bastıktan sonra 3 saniye bekleyin.Zil düştükten sonra LCD yanar ve önyükleme tamamlanır.Kapatmak için güç düğmesine tekrar basın.

2 x Kaynak Kalem

2、Tek çipli mikrobilgisayar: Kontrolör tek çipli mikrobilgisayar kontrolü, doğru çıkış darbesi, lcd ekran benimser, kaynak parametrelerini görüntüleyebilir.Bu kontrolör esas olarak küçük pil onarım güç bankalarının, elektrikli el aletlerinin, model uçakların vb.Kaynaklanması için kullanılır.

4. Kaynak: Kaynak pimini temiz tutun.Kaynak pimi yuvarlak bir kafaya parlatılırsa, kaynak etkisi iyileştirilebilir.Manuel ve otomatik yöntemler vardır.

5、Otomatik Kaynak Modu: Kontrolör, manuel tetik arayüzünü korurken otomatik kaynak modunu benimser, kendi kullanımınıza göre seçim yapabilirsiniz.Beş adet 300A MOS tüpü ithal edilen özel yongalarla tahrik edilir ve MOS tüpleri, tüp patlamasını önlemek için hızlı bir şekilde geçiş yapabilen 20nS kadar hızlı kullanılabilir.

1 Çift U-şekilli Soğuk preslenmiş Terminal (Giriş Gücüne bağlanmak için Kullanılır)

Boyutu: yaklaşık 10x5x2.8 cm / 3.94x1.97x1. 10 inç

Ambalaj Listesi:

3、U-şekilli Soğuk preslenmiş Terminaller: Lehimleme kalemi ve giriş teli, sökme ve değiştirme için uygun olan U-şekilli soğuk preslenmiş terminallerle bağlanır.

Özellikler:

4、İyi aşırı akım kapasitesi: Elektrik panosu 2 ons bakır kullanır ve lehim kalemi teli ve giriş teli, aşırı akım kapasitesini artırmak için 10AWG çok telli yumuşak tel kullanır.

Renk: kırmızı, mavi ve siyah

Giriş hattı uzunluğu: yaklaşık 20 cm / 7.87 in

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız