Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Darbe soketi Adaptörü ve Redüktör Seti Cr-V Azaltma Darbe Adaptörleri darbeli matkap Cırcır uzatma prizi

0
- 0 Müşteri yorumları

₺34.25 ₺69.80

Sku: e34762

Ürün Detayları

  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Marka Adı: OOTDTY'NIN SOHBETİ
  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

Manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm hataya izin verin.pls teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Darbeli sürücülerle kullanım için idealdir.Yaygın boyut kombinasyonları, soket sisteminizin menzilini ve kabiliyetini çoğaltır ve setinizi birden fazla onarım ihtiyacı ile çok yönlü hale getirir.En çok otomotiv ve motor tamir alanlarında kullanılır.

Güvenli olacak, böylece bir adaptörün düşmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak.Her adaptör, soketlere güvenli bir şekilde mandallamak ve düşmelerini önlemek için yerleşik Yaylı kilitleme topları ile donatılmıştır.

Her set yüksek kaliteli krom vanadyum çeliğinden yapılmıştır.Tahrik uçlarındaki delik, tahrik mandalına güvenli bir şekilde kilitlenir.Yaylı kilitleme topları, soketlere güzel bir şekilde kilitlenir ve onarımlar sırasında düşmelerini ve kaybolmalarını önler, bu da ekstra tork yetenekleri de ekler.

Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Pas ve korozyona karşı yüksek kaliteli krom vanadyum çeliğinden yapılmıştır.Tahrik uçlarındaki çentikleri mandallara ve uzantılara tutturun, bu da onu herhangi bir endüstriyel, mekanik veya inşaat işi için mükemmel bir uyum sağlar.

Not:

Paket içeriği:

Malzeme: Cr-V

Boyut: 1/4", 3/8", 1/2"

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

4x Soket Adaptörü

Bu set çok çeşitli adaptörler içerir ve reducers.It aşağıdaki dönüşümleri ve boyutları dahil ederek çok yönlülük katacaktır: (3/8 inç ila 1/4 inç) (1/2 inç ila 3/8 inç.) (3/8 inç ila 1/2 inç) (1/4 inç ila 3/8 inç).

Özellikler:

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız