Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

1 Adet Yeni 100 % Orijinal FNB80560T3 SPMFA-A25 Arduino Nano Entegre Devreler Operasyonel Amplifikatör Tek çipli mikro bilgisayar

0
- 0 Müşteri yorumları

₺136.65 ₺683.42

Sku: e346014

Ürün Detayları

  • Marka Adı: CHUANGYUNXİNGYUAN
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: Voltaj Regülatörü
  • Model Numarası: Model numarası.
  • Koşul: Yeni

Ürün açıklaması

Dükkan, fabrikanın elektronik bileşenlerinin profesyonel bir üretimidir, diğer elektronik bileşen modellerine ihtiyacınız varsa, lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin, sizin için bulacaktır.

Biz her zaman hizmetinizdeyiz !

S5: Daha büyük bir sipariş verirsem indirim alabilir miyim?

C: Minimum sipariş miktarı TEK parçadan başlar,özel siparişinize bağlıdır!

S4: Ürünlerinizin kalitesi nedir?Teslimattan önce tüm mallarınızı test ediyor musunuz?

C: Evet,Teslimattan önce %100 testimiz var,Firmamızdaki tüm öğelerin %100 yeni ve orijinal olduğundan emin olabiliriz .

S3: Sizden örnekleri nasıl alabiliriz?

S1: Minimum Sipariş Adedi nedir?

A: Genellikle, ödeme alındıktan sonra mallar 3-5 iş günü içinde sevk edilecektir, nihayet sipariş miktarlarına bağlıdır.

Bu dükkandaki ürünler toptan olarak satılabilir.50 Parçadan büyük bir sipariş verirseniz, müşteri hizmetlerimizle iletişim kurabilirsiniz ve size bir indirim vereceğiz.

C: Evet, ne kadar çok parça satın alırsanız, indirim o kadar yüksek olur.Satınalma siparişi tutarınız 1.000 $ ' a ulaşırsa veya aşarsa, size büyük bir sipariş kote fiyatı sunmaktan memnuniyet duyarız.

Başka sorularınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

S2: Teslim süreniz nasıl?

3. Size Sıcak Satış, Bulunması Zor, Kıtlık ve Eski Bileşenleri Sağlayın: Dünyanın birçok yerinde tedarik merkezlerimiz var.15 Yıllık birikmiş kanal avantajları ve zengin deneyimi ile, Bulunması Zor, Kıtlık ve Eskimiş Bileşenleri hızlı bir şekilde tedarik edelim.

C: Örnekler mevcuttur.Normalde örnekleri düzenlemek için 2 gün sürer.Daha önce sizinle herhangi bir iş kaydımız yoksa, önyükleme örnekleri maliyetini talep etmemiz ve kurye navlunu göndermemiz gerekir.

1. Size tek elden elektronik bileşenler BOM sipariş desteği sağlayın: Satış ekibimiz, size en iyi fiyatı, hızlı teklifi, tek elden hızlı tedariki sağlamak, değerli zamandan tasarruf etmek için bire bir profesyonel hizmetler, 100.000 spot envanter modeli sunar.

2. Size küçük parti numune desteği sağlayın: Çoğu ürünün minimum başlangıç siparişi yoktur, ürün geliştiricilere tip seçimi ve deneme üretim ihtiyaçları sağlamak, hızlı bir şekilde yeni ürünler geliştirmenize yardımcı olmak, pazar fırsatlarını değerlendirmek için küçük partiler halinde tedarik edilebilir.

Sizin için ne yapabiliriz?

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız