Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Yıkanabilir Çocuklar Boya Güvenli Canlı 12 Renkler Çocuklar için DIY Sanat El Sanatları Boyama W3JD

0
- 0 Müşteri yorumları

₺61.66 ₺123.32

Sku: e337958

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: Sulu Boya Boyaları

Ürün açıklaması

Özellikler:

Not:

Harika hediye: Parmak boyası, küçük çocukların sabrını ve konsantrasyonunu, sağ beynin ve çoklu zekanın gelişimini, eğitimin bağımsız ve iyimser farkındalığını teşvik etmek ve yaratıcılıklarına oyun için tam vermek için çocukların erken eğitimi için önemli etkinliklerden biridir. ve renkli imaginations.It sanat sınıfında kullanmak için mükemmel, grup boyama etkinlikleri, projeler, partiler ve daha fazlası.

Paket içeriği:

1/12 Şişe Parmak Boyaları

Kapasite: 30 ML/Şişe

Çocuklar için tasarım: Şişeyi sıkmak kolaydır ve taşınabilir şişe depolayabilir ve taşıyabilir, bu da onu okula dönüş, ödüller, doğum günü veya kız ve erkek çocuklar için tatil hediyesi için ideal hale getirir.

Malzeme: Pigment

509

1.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Özellikler:

Canlı renk ve krem dokusu: Bebeklerin boyasının dokusu yüz kremi gibi ipeksi ve canlı renkler duyusal gelişimi teşvik eder.Boyalar, herhangi bir yerde kağıt, banyo, kanvas, el sanatları, ayak boyası veya diğerlerinde saatlerce dokunsal deneyim,renklendirme etkinlikleri ve sanatsal ilgi sağlar.

Renk: Beyaz, Sarı, Pembe, Mor, Yeşil, Siyah, Kırmızı, Kahverengi, Mavi, Turuncu, Zümrüt Yeşili, Düz Mavi, 12 Renk

Toksik olmayan ve güvenli: Yürümeye başlayan parmak boyaları toksik değildir, kurşun veya ftalat içermez, güvenlidir.Okuldaki her yaştan çocuk ve hassas cilde sahip yetişkinler için uygundur, bebekleriniz için tam olarak güvenlidir.Renk algısını özgürce keşfedin ve resim yaparken ve renklendirirken resim yaratıcılığını teşvik edin.

Süper yıkanabilir: Yürümeye başlayan parmak boyaları süper yıkanabilir, temizlenmesi kolaydır, banyo boyama gibi sanat boyama aktivitelerinden sonra dağınıklıktan arındırılır, "savaş alanını"temizleme konusunda endişelenmeyin.

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız