Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

XIN ABD dell için klavye Inspiron 15-7000 Serisi 15 7000 7537 P36F Laptop Arkadan Aydınlatmalı İngilizce Gümüş

0
- 0 Müşteri yorumları

₺2 820.32

Sku: e3147

Ürün Detayları

  • Parça Numarası: 7537
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: XİN-JİMY'NİN
  • Uyumlu Marka: Dell'in

Ürün açıklaması

Garanti: 90 gün

DAHA FAZLA MİKTAR SATIN ALIRSANIZ BİR DİCCOUNTS OLACAK! ?WeChat'imizle arkadaş olmaya hoş geldiniz: nb1985xdd; telefon numarası / whatsapp: +86 18927497878 ;

Öğeler genellikle ödeme doğrulandıktan sonra 24 saat içinde Paypal gönderim adresinize gönderilir. (Oturdu. & Güneş.ve çoğu ulusal bayram hariçtir.).teslimat adresinizi değiştirmek isterseniz, lütfen zamanında bize e-posta gönderin.Biz yanlış veya teslim edilemeyen adresi sorumlu değildir.ABD'ye parsellerin hepsinin bir takip numarası olacaktır.Diğer ülkelere parseller için, bir ekonomi nakliye hizmeti seçerseniz, takip numarası yoktur, standart bir nakliye hizmeti varsa, bir takip numarası sunulacaktır.

Klavye ambalaj: Karton

Her klavyenin karşılık gelen bir dizüstü bilgisayar modeli vardır, emin değilseniz lütfen bizimle iletişime geçin.

Gönderi: Biz dünya çapında yollayabilirsiniz.Tüm siparişler Hong Kong veya Çin post airmail ile sevk edilecektir.Genellikle teslim süresi ABD, ingiltere, Avustralya'ya yaklaşık 10-20 iş günüdür. (diğer ülkelere 16-46 iş günü sürer,ve teslimat pendemic tarafından ertelenmesi muhtemeldir )

Hasarlı varış, hasar kanıtı sağlamak için yerel postane, hasar kanıtı yok, Emrecantemur.com.tr iddia etmeyin!

Sonra 7 gün içinde ödeme yapmak lütfen auction.An ödenmemiş öğe anlaşmazlığı, ödeme 7 gün içinde alınmadıysa açılabilir.Fiyat, satın alma miktarına bağlı olarak pazarlık edilebilir.

Renk: GÜMÜŞ

Lütfen aklınızda bulundurun:

İade: Yanlış bir öğe veya DOA olarak gönderilen iadeleri kabul edeceğiz.Arızalı ürünler garanti süresince değiştirilebilir.Arızalı ürünler, rma'nın verildiği tarihten itibaren 30 gün içinde iade edilmelidir, sizin için bir tane daha değiştireceğiz veya paranızı geri iade edeceğiz.Yanlış ürünleri satın alırsanız, lütfen mümkün olan en kısa sürede bize bildirin.Ancak sipariş gönderildiyse, tüm masraflar(orijinal navlun, taşıma ücretleri ve iade navlun vb.Dahil). ) hesabınız içindir.

e-posta: [email protected] Telefon: + 1529432788

Durum: Yeni

Dil: ABD / İngilizce

Bazı klavyelerin farklı üretim partilerinde farklı görünümleri vardır, ancak kullanımı etkilemez.Sakıncası varsa, lütfen bize ulaşın

Lütfen ödeme yapmadan önce dil sürümünü dikkatlice kontrol edin.

Tüm klavyeler gerçek resimlerdir, lütfen klavyenin önünü ve arkasını, özellikle arkasını dikkatlice kontrol edin.

Fiyatımız (navlun) herhangi bir tarife veya diğer vergileri içermez; herhangi bir sorunuz varsa, malları satın almadan önce lütfen yerel gümrüklerle iletişime geçin.

EMS DHL UPS ile nakliye mevcuttur, diğer nakliye hizmeti istiyorsanız lütfen bize ulaşın.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız