Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

3X1800W 40A DC Sabit Voltaj Sabit Akım Boost Dönüştürücü Artırır 10-60V İçin Fan İle 12-90V Boost Güç Modülü

0
- 0 Müşteri yorumları

₺1 042.07 ₺1 335.91

Sku: e30700

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Çıkış Gücü: 1 - 50W
  • Tip: DC / DC Dönüştürücüler
  • Çıkış Tipi: Tek

Ürün açıklaması

4 3*50MM uzun sabit sütunlar

3X1800W 40A DC Sabit Voltaj Sabit Akım Boost Dönüştürücü Artırır 10-60V İçin Fan İle 12-90V Boost Güç Modülü

Uygulama kapsamı

Tip: Voltaj Regülatörü

QS-4884CCCV-1800W, elektrikli araçları, akü şarjını artırmak için kurşun asit aküler, lityum piller, güneş pilleri veya güç yükseltici için tasarlanmıştır ve güçlü işlevlere sahiptir.

CV voltaj regülasyonu, CC akım regülasyonu, UVP girişi düşük voltaj koruma regülasyonu

Paket içeriği:

6. Yeni tasarım, dönüşüm verimliliği %98,1'e kadardır (ayrıntılar için aşağıdaki veri el kitabının verimlilik dönüşüm eğrisine bakın).7. 3296W çok döngülü potansiyometre, yüksek ayar hassasiyetine ve küçük kaymaya sahiptir.8. Kang Tong tel çıkış akımı örnekleme, sabit akım sabit sıcaklık kayması küçük.

Pin modu: Giriş katotunda, anotta, giriş çıkışında katot çıkışı, negatif çıkış çıkışı

renk: kırmızı

Besleme Gerilimi: standart

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Malzeme: Plastik, metal

Model Numarası: 1800W DC-DC Modülü

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Dağıtma Gücü: 1800W

1, örneğin, elektrikli otomobilin aküsü 48V, elektrikli araca güç sağlamak için 60v'a yükseltilebilir, bu da elektrikli aracın hızını ve ivmesini artırabilir.

3. Ana güç borusu yalıtım levhası yüksek dereceli alümina kullanır ve ısı iletkenliği normal yalıtım yastığının 10 katıdır.4. 100V 210A İLA-247 büyük paket güç tüpü kullanarak, güç ödeneği büyüktür ve dinamik yanıt iyidir.5. Çift büyük boy demir silikon alüminyum manyetik halka, 4 1.2 saf bakır emaye tel ve Rao, düşük ısı, yüksek verimlilik.

3 elektrikli otomobilin 10V'DAN fazla olmamak üzere daha hızlı çalışmasını sağlamak için akü voltajını artırabilir.

3 * Boost Güç Modülü

9. Düşük voltaj koruması ayarlanabilir, her türlü pili etkili bir şekilde koruyabilir ve güneş pillerinde de kullanılabilir.10. Sabit akım fonksiyonu ile, akülü aracı artırmak, pili şarj etmek vb.İçin kullanılabilir.11. 3 20A sigorta paralel olarak bağlanır, bu da kazara kısa devre çıkış riskini koruyabilir.

1. Kanat profili ile ısı dağılımı çok iyidir, çıkış gücü daha büyüktür (fan eklendiğinde 48V giriş artı fan gücü yaklaşık 1800W olabilir).2. Hidrolik yatak fanı ile birlikte sıcaklık kontrol fanı, gürültü ve ısı dağılımı üzerinde iyi dengelenmiştir.Yük hafif olduğunda, fan dönmez ve yük sıcaklığı yaklaşık 60 dereceye ulaşır ve fan otomatik olarak turns.It gürültüyü etkili bir şekilde azaltabilir ve ömrünü uzatabilir.

2, elektrikli bisikletiniz için şarj edin. (1: örneğin, elinizde 12V veya 24 rölantide bir pil varsa, bir elektrikli aracın şarj hazinesine eşdeğer olan güç kaynağını artırarak pili şarj edebilirsiniz.İki: aynı zamanda giriş, elektrikli aracın dayanıklılığını artırmak için güneş pillerine, rüzgara, jeneratöre ve diğer güç kaynaklarına akü şarjına da bağlanabilir.)

4 güneş paneli güçlendirilir ve düzenlenir.

Durum: Yeni

12. Üç gösterge ışığı: düşük voltaj, aşırı akım, güç göstergesi, bir bakışta çalışma durumu.13. Hem giriş hem de çıkışta yüksek frekanslı kapasitans kullanılır.Çıkış dalgalanması düşük, ısı küçük ve ömrü uzun.14. MLCC seramik kondansatör giriş ve çıkışa eklenir, çıkış dalgalanması açıkça azalır ve 48V ila 72V4A arasında yaklaşık 100 mv'dir.

Uygulama: Bilgisayar

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız