Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Masa Kırtasiye Çekmece saklama kutusu kozmetik düzenleyici Kutusu Çeşitli Masa Rafı

0
- 0 Müşteri yorumları

₺607.13 ₺892.83

Sku: e299824

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kullanmak: Yemek

Ürün açıklaması

2 x Küçük saklama Kutusu

Paket içeriği:

Renk: Beyaz

Çeşitli durumlar için uygundur: Belgeler ve ofis malzemeleri için kullanılmasının yanı sıra, küçük nesneleri düzenlemek ve saklamak için bir öğe olarak da kullanılabilir.Basit tasarım, ofis ve çalışma gibi çeşitli yerler için uygundur.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Belge Sıralama ve Düzenleme Saklama Kutusu 2 katmanlı çekmeceler sırasıyla belgeleri, dergileri, defterleri ve diğer birçok malzemeyi saklayabilir.Her katmanın yüksekliği, çok fazla malzeme depolayabilen yaklaşık 9 cm olacak şekilde tasarlanmıştır.

Küçük nesneleri düzenlemek için: kırtasiye, ofis malzemeleri, kozmetikler, küçük nesneler vb.İçin temiz saklama kutuları., masanın üzerinde düzgün bir şekilde saklanabilir, önemli küçük nesneleri etkili bir şekilde organize edebilir ve saklayabilir!

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Uygun fiyatlı 3 parçalı set Boyut: 17cm X 25cm X 7.5 cm (2 adet küçük) / 34cm x 25cm x 9cm (1 adet büyük) / Malzeme: pp / Masanın etrafında düzgün bir şekilde düzenlenmiş , dağınıklığı kolay, kırtasiye ve diğer küçük eşyaları belgelere ve dergilere saklayabilirsiniz.

Malzeme: PP

İstiflenebilir işlev, istiflenebilir kullanım Aynı serinin harf kutuları istiflenebilir, bu da kategorilerde çok fazla malzeme depolamak isteyenler için çok uygundur!İç kısım, sorunsuz bir şekilde açılıp kapanabilen basit bir kilit yapısını benimser ve çekmeceyi çıkarmak kolay değildir.

1 x Büyük saklama Kutusu

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız