Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

MOOFİT HR6 nabız monitörü göğüs kemeri Bluetooth / ANT+ Su Geçirmez İK Sensörü Kemer ile Uyumlu Peloton Zwift Peloton Strava

0
- 0 Müşteri yorumları

₺5 993.19

Sku: e2952
İstek Listesine Ekle

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

✅BİR yıllık sınırlı GARANTİ: MOOFİT, 12 aylık bir kalite güvence hizmeti sunar.HR8 göğüs kalp atış hızı monitörü hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve 24 saat içinde cevap vereceğiz.

✅GERÇEK zamanlı VERİ EKRANI: Antrenman kalp atış hızınızın ve kalori tüketiminizin gerçek zamanlı olarak tam olarak izlenmesi, optik kalp atış hızı monitöründen daha doğrudur.Fitness verilerinizi analiz edin ve hedeflerinizi yenmek için zorlayın.

✅DEĞİŞTİRİLEBİLİR PİL: Kalp atış hızı sensörü değiştirilebilir bir CR2032 pil ile birlikte gelir, pil ömrü 10-12 ay sürer.Ve tasarlanmış IPX7 su geçirmez, ancak yüzme için uygun değildir.

✅GENİŞ UYUMLULUK: Zwift, Kalp Grafiği, Wahoo Fitness, Endomondo, CoospoRide, Peloton ve daha fazlası dahil olmak üzere yüzlerce üçüncü taraf fitness uygulamasıyla uyumludur.

✅BAĞLANTI: Kalp atış hızı monitörü göğüs kemeri, Bluetooth ve ANT+ teknolojisi ile entegre edilmiştir.Bluetooth ve ANT+ bağlantılarını aynı anda da kullanabilirsiniz.

✅RAHATTIR: Ant nabız monitörü kumaştan yapılmıştır, giymesi daha rahattır ve hareket ederken kaymaz, tamamen ayarlanabilir bir göğüs kemeri 65 ila 95 cm arasında ayarlanabilir.Size iyi bir fitness deneyimi sunun.

Bu öğe hakkında

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız