Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

3X Horoz Taklidi Anahtarlık çanta uğuru Anahtarlık CNIM Sıcak

0
- 0 Müşteri yorumları

₺157.57 ₺228.30

Sku: e292874

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

2. Herhangi bir sorunuz varsa veya paketinizden tamamen memnun değilseniz,lütfen olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sizi tatmin etmek için sorunu çözeceğiz.

3.Hem posta gönderimi hem de ekspres gönderimler sağlıyoruz.Çoğu ülke için, post nakliye yaklaşık 25-35 iş günü sürer ve Brezilya, Peru gibi bazı ülkeler için daha uzun sürer.

1. Sorun olmadığından emin olmak için lütfen paketi ve öğeyi dikkatlice aldığınızda kontrol edin.

Onayınız bizim en büyük motivasyonumuzdur ! ! !

2.Doğru telefon numarası ve posta kodu ile tam teslimat adresi yazınız, özellikle Rusya ve Belarus alıcılar, tam adınızı teyit edin.

Kolye Boyutu: 53x57mm Genel Boyut 53x117mm

Satış Sonrası Servis hakkında

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

2. Toptan / Damla Nakliye siparişleri için,fiyat veya paket hakkında herhangi bir fikriniz varsa,lütfen önceden bizimle iletişime geçin, taleplerinizi karşılamak için size en iyi hizmeti vereceğiz.

1. Damla Nakliye siparişi için lütfen"dropshipping siparişi" ne dikkat edin, buna öncelik vereceğiz.

Renk: Altın

ÇOK FONKSİYONLU tasarım: Anahtarlarınızı düzenleyen veya çantanıza, çantanıza, sırt çantanıza vb. Klipsleyen harika bir kristal aksesuar.Sevimli ve Çekici Tasarım, anahtarlarınızı daha dikkat çekici, çekici hale getirin ve mutlu dikkat çekin

Büyük miktarda indirim sunuyoruz.Bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız!

Ekspres kargo inlcude DHL, EMS, Emrecantemur.com.tr Prim Nakliye ve Özel Hatları gibi Aramex.It yaklaşık 7 gün sürer.(Ülkeniz bir sorunla,işçi greviyle,hava sorunuyla vb. Karşılaşırsa gecikecektir.)

3. Herhangi bir sorun yoksa, lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın.

MALZEME-Çinko alaşım + Rhinestones

Gönderiler Hakkında

3X Horoz Taklidi Anahtarlık çanta uğuru Anahtarlık CNIM Sıcak

1.Ödemeniz normal olarak tamamlandıktan sonra siparişleri 2-5 gün içinde(hafta sonları ve ulusal tatiller hariç) en kısa sürede göndereceğiz.

Ödeme hakkında

Biz en iyi fiyat ile iyi ürün sağlamak, biz destek Toptan / Damla Nakliye Sipariş

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ödeme yaparken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, yardım istemek için lütfen Emrecantemur.com.tr Müşteri Hizmetleri Merkezi ile iletişime geçin:

Mükemmel hediye seçimi Günlük tarzınıza Parlaklık katmak için harika bir fırsat ve kız arkadaşınıza, eşinize ve annenize Noel Günü, Sevgililer Günü, Anneler Günü, Şükran Günü ve Doğum Günü için mükemmel bir Hediye

Paket içeriği:

Biz güvenilir bir satıcıyız ve tüm gümrüklerimiz için profesyonel satış sonrası hizmetimiz var.Sipariş hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önceden bizimle iletişime geçin, mutlu bir cevap alana kadar her zaman burada olacağız.

hakkımızda

Geri Bildirim Hakkında

3x anahtarlık

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız