Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

AT4PW Tuya WİFİ Din Ray akıllı anahtar Uzaktan Kumanda AC 220V 110V BT Dijital Güç Enerji Volt Amp Kwh Frekans Faktörü Metre

5.00
- 0 Müşteri yorumları

₺466.04 ₺932.08

Sku: e2909
İstek Listesine Ekle
  • Etiketler : at4pw tuya wifi din ray akıllı anahtar uzaktan kumanda ac 220v 110v bt dijital güç enerji volt amp kwh frekans faktörü metre
  • Kategori: Elektrikli Aletler

Ürün Detayları

  • Marka Adı: weytoll'un
  • Çıkış gerilimi: AC85-265v
  • Görüntü Tipi: Sadece Dijital
  • Model Numarası: AT4P
  • Kendin Yap Malzemeleri: ELEKTRİK
  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

Ürün boyutu: 97 * 76 * 76mm / 3.82 * 2.99 * 2.99 içinde

3.Paketin içinde herhangi bir makbuz, fatura ve promosyon teklifi olmadan sipariş gönderebilir misiniz?

Özellikler:

İhtiyacınız olan ürünlerin çoğunu mümkün olduğunca sağlayabiliriz1

Dropshipping Hizmetleriyle ilgili Birçok Soru Aşağıdaki Gibidir:

Bu güç izleme ölçer, akım voltajı, akım, güç, elektrik, frekans, güç faktörü, ölçüm verilerinin algılanması gibi çeşitli içerikleri görüntüleyebilen evrensel 35mm standart kılavuz rayı kurulumunu, LCD renkli ekranı benimser.Güç veri temizleme fonksiyonu ile, ev aletlerinin ve elektrikli ekipmanların güç tüketimini test etmek uygundur ve güç verileri cep telefonunuz tarafından uzaktan da sıfırlanabilir.

Güç: 0-26. 5 KW

1.Günde kaç sipariş verebilirsin?

Gerilim: AC85-265V, 50/60Hz

5.CSV/Excel Dosyası Dropshipping'i destekleyebiliriz.

2.Siparişleri ne kadar hızlı işleyebilirsiniz?

Sürüm: Wifi sürümü, BT sürümü (isteğe bağlı)

BT sürümü:

Sizinle işbirliği yaptığımız için çok minnettarız.

Wifi sürümü:

Cep telefonu ile uzaktan sayaç okuma, cep telefonu uygulaması aracılığıyla kiracıların/günlük raporların/aylık raporların/yıllık raporların elektrik tüketimini, günlük, aylık, yıllık elektrik tüketiminin gerçek zamanlı kayıtlarını, elektrik faturasının varış yerini kolayca öğrenebilirsiniz, böylece elektrik harcamaları izlenebilir.

Evrensel 35mm standart kılavuz rayı kurulumunu benimseyin, vida gerekmez, toka sabitleme, uygun kurulum.

Paket ağırlığı: 310g / 10.93 ons

Üst çevrimiçi OTA BT FOAT yükseltme, firmware güncellemeleri ücretsiz yükseltme fonksiyonu, kablosuz BT bilgisayarlar çevrimiçi, iOS / Android cep telefonu APP kontrolü.

Güç veri temizleme fonksiyonu ile, ev aletlerinin ve elektrikli ekipmanların güç tüketimini test etmek uygundur ve güç verileri cep telefonunuz tarafından uzaktan da sıfırlanabilir.

Özellikler:

Ağ UI arayüz tasarımı, kolay elektrik yönetimi ile görselleştirme, ürün şifre girerek WiFi hesabını bağlar, internete kolay erişim, sadece hafıza fonksiyonu ile bir kez eşleştirmeniz gerekir, başka bir zaman güç otomatik olarak wifi'ye erişir, kullanımı kolaydır.

Ambalaj Listesi:

Siparişi ödedikten sonra mümkün olan en kısa sürede gönderiyi ayarlayacağız.Dropshipping siparişi için öncelikli teslimat

Mutlaka!Sipariş üzerine not bırakırsanız fatura, makbuz, promosyon teklifi yok(isterseniz sağlayabiliriz.)

1 * Güç Ölçer

Adı: Güç Ölçer

Ev sahibi WiFi, cep telefonu internet erişimi sınırsız mesafe kontrol anahtarı ve ölçüm ve güç istatistikleri, LCD ekran ağ ekranı hava kalitesi indeksi, PM2.5 konsantrasyonu, sıcaklık, nem, takvim, saat, hafta ve diğer verilere bağlanır.

Ürün ağırlığı: 300g / 10.58 ons

her gün büyük siparişleri karşılayabilecek büyük bir depoya sahip Shenzhen,Çin'de büyük bir şirketiz.Her gün sayısız parsel gönderiyoruz.Talep ettiğiniz siparişi garanti edebiliriz.

6.Siparişleri günlük olarak yerine getirecek sınırlı bir stok yoktur

Paket boyutu: 83 * 83 * 136mm / 3.27 * 3.27 * 5.35 içinde

APP: SmartLife APP Wifi sürümü; E_test APP BT sürümü (seçiminize göre)

İki kontrol modu tasarımı, uzaktan manuel kontrolü destekler, ayrıca birden fazla zamanlama otomatik kontrol grubu, birden fazla geri sayım otomatik kontrol grubu ekler.

Malzeme: plastik

Başka sorularınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Akım voltajı, akım, güç, elektrik, frekans, güç faktörü, ölçüm verilerinin algılanması gibi çeşitli içerikleri görüntüleyebilen net çözünürlüklü LCD renkli ekranı benimser.

Destek eşik değeri ayarı, sınırlar üzerinde, aşırı voltaj, aşırı akım, düşük voltaj ekran alarmı ve otomatik kapanma, güç güvenliği olduğunda zil ve arayüz ekranının çift uyarısı.

4.Başka ürünlere ihtiyacınız varsa?

Paylaşım yönetimi, çoklu kontrol tasarımı, birden fazla anahtarı kontrol etmek için bir cep telefonunu destekleyin, aynı anda birden fazla kontrolü paylaşabilir, ev sahibi kiracı farklı roller grup yönetimi, önceden kaydedilmiş elektriği destekler, düşük kalan güç otomatik kapanma.

Akım: 0-100A

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız