Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Yeniden kullanılabilir Silikon Gıda saklama kutusu Taze tutma Meyve Sebze Sebzelik katlanabilir saklama çantası buzdolabı mikrodalga ısıtma

0
- 0 Müşteri yorumları

₺68.32 ₺131.46

Sku: e288971
İstek Listesine Ekle
  • Etiketler : yeniden kullanılabilir silikon gıda torbaları mikrodalga, yeniden kullanılabilir silikon gıda saklama çantası, Yeniden Kullanılabilir Meyve Sebze Torbaları
  • Kategori: Evde Depolama ve Organizasyon

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Silikon
  • Model Numarası: katlanır saklama kutusu
  • Marka Adı: VKTECH'İN

Ürün açıklaması

Saklama kabının sıcaklık toleransı -40°C - +200°C'dir. Mikrodalga ve buzdolabı güvenlidir.Hatırlatma: Isıtmadan önce kapak açılmalıdır.

Not:

Boyutu: gösterildiği gibi

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Sebzeler, balıklar, etler, çorbalar, atıştırmalıklar, kuruyemişler, tahıllar ve diğer yiyecekler gibi yaygın olarak kullanılan yiyecekler saklanabilir ve taze tutulabilir.

Basınç ve vakum contası, içinde vakumla kapatılmış bir alan oluşturarak yiyeceklerinizi daha uzun süre taze tutar ve onları sıcak havalardan veya böcek kontaminasyonundan korur.

Malzeme: gıda sınıfı silikon + gıda sınıfı PC

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

Kapasite: katlanmadan önce 1500ml; katlandıktan sonra 1000ml

Renk: Açık / Mavi / Pembe / Yeşil

Sıcaklık dayanımı: -40°C - +200°C

Yüksek kaliteli gıda sınıfı silikon malzemeden yapılmış, toksik olmayan, kokusuz, yumuşak, elastik, bükülmeye karşı dayanıklı, deforme olması kolay değil, çatlamaz, uzun ömürlü, soğuğa dayanıklı ve yüksek sıcaklığa dayanıklıdır.Gıda saklama kabı katlanabilir, katlanmadan önceki kapasite 1500 ml'dir ve katlandıktan sonraki kapasite 1000 ml'dir ve büyük kapasite yer kaplamaz.

Kullanımı kolay: Akıllı geçmeli, tek elle kullanım.Taşınabilen ve asılabilen alüminyum alaşımlı kanca ve çocuklar veya dış mekan çalışanları için yemek kabı olarak da kullanılabilir.

Ağırlık: 169g

Özellik:

Bento Gıda Kapları-Mikrodalga Güvenli, Yeniden Kullanılabilir Sızdırmaz Taze tutma Katlanabilir Gıda saklama kapları Okul ve İş için, aperatif Yiyecek saklama kapları

1x Katlanır saklama kutusu

Belirleme:

Adı: Silikon taze tutma kutusu

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız