Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Seramik Takı Tepsi Dekoratif Takı Çanak Tepsi Bulut Şekilli Takı Biblo Tepsi Minimalist Seramik Biblo Tepsi Kullanımlık

0
- 0 Müşteri yorumları

₺221.63 ₺471.60

Sku: e287274

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

Tanım:

Malzeme: Seramik

Adı: Seramik Takı Tepsi

1×Seramik Takı Tepsisi

Çeşitli mücevherleri düzenlemek için dayanıklı ve pratik olan benzersiz bir bulut şekline sahip bu seramik mücevher tepsisi.Masaüstü dekorasyonu olarak da uygun olan narin ve şık.

Not:

[Sevimli Bulut Şekli] Bu seramik mücevher tepsisi, sevimli, zarif ve minimalist düzensiz bir bulut şekli ile tasarlanmıştır.Gümüş rengi modern bir his verir ve beyaz renk zariftir.Çeşitli mücevherleri tutmak ve tezgahı öne çıkarmak için mükemmeldir.

Anahtar Özellik:

Sanatsal Duygu: Seramik mücevher tepsisi zarif işçilikle hassastır ve benzersiz bulut şekline sahiptir.Çeşitli mücevherlerle eşleştirildiğinde, evimize sanatsal bir his katan zarif ve göz alıcıdır.

1.Resim ile emtianın gerçek rengi arasında küçük farklılıklar olabilir.Size tam rengi göstermek için elimizden geleni yapacağız

Belirleme

Estetik Halka Çanak Tutucu, Narin Biblo Çanak, Morden Takı seramik tabak

[Uygun Boyut] Bu seramik mücevher tepsisi, elbise üzerinde küçük eşyalar düzenlemek için uygun olan 19.5x13cm/7.67x5. 11 inç boyutlarındadır.Ve mücevherleri sergilemek için mükemmeldir.Ayrıca, seramik el vazosunun temizlenmesi ve bakımı kolaydır, bu da silinmesi gereken basit bir nemli bezdir.

[Mükemmel Hediye] Seramik mücevher tepsisi, güzel bir masaüstü dekorasyonu olarak mükemmel olan minimalist ve zariftir.Ayrıca, kadınların çeşitli takılar düzenlemeleri için tasarlanmıştır.Yıldönümü, doğum günü, Anneler Günü, Noel, Şükran Günü vb.Arkadaşlarınız, aileniz ve sevgilileriniz için mükemmel bir hediye.

Boyut: 19. 5x13 cm/7. 67x5. 11 inç

[Geniş Uygulama] Bu seramik mücevher tepsisi takılar, yüzükler, küpeler, kolyeler, bilezikler, saç tokaları, gözlükler, saatler vb.Düzenlemek için uygundur.Kullanımı kolay sadece masaüstlerine koyun.Yatak odası, banyo, oturma odası, mutfak veya ofis kullanımı için mükemmeldir.

2.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

Renk (İsteğe bağlı): Beyaz, Gümüş

Yeniden kullanılabilir: Seramik mücevher tepsisi, dayanıklı ve aşınmaya dayanıklı yüksek kaliteli seramik malzemeden yapılmıştır.Ayrıca nemli bir bezle temizlenmesi kolaydır.Uzun süre kullanım için tekrar kullanılabilir.

[Yüksek kaliteli Seramik Malzeme] Bu seramik mücevher tepsisi, dayanıklı ve aşınmaya dayanıklı yüksek kaliteli seramik malzemeden yapılmıştır.İnce işçilikle, seramik mücevher tepsisi çapaksız pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. seçim için 2 stil mevcut renk beyaz ve gümüş, Beyaz veya gümüş kaplama yüzey ince cilalanmıştır.Masaüstü dekorasyonu olarak mükemmeldir.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız