Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Sansha Rahat Ayak Düzeltici ayak koruyucusu Silikon Ped Pointe Ayakkabı 91AI0001S

0
- 0 Müşteri yorumları

₺149.79

Sku: e286482
İstek Listesine Ekle

Ürün Detayları

  • Malzeme: Silikon
  • Yaş: Evrensel
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: Sansha
  • Model Numarası: 91AI0001S'NIN SOHBETİ

Ürün açıklaması

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Pls olumlu geribildirim ve 5 yıldız bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

Ayrıca custome yapımı ve özel siparişleri de kabul edebiliriz, lütfen önce müşteri hizmetleri personelimizle ayrıntıları tartışın.

30 Yılı aşkın gelişimden sonra, Sansha markası hemen hemen her türlü dans ayakkabısını, giysisini ve aksesuarını kapsar, dünya çapında 200'den fazla profesyonel bale dans grubuyla işbirliği yaparak profesyonel dansçılar için özelleştirilmiş sahne performansı ürünleri sunar.

Ismarlama ve özel sipariş

Güveniniz için teşekkürler, size hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız.

Fransız aristokrasisinden gelen genç bir adam olan Franck Raoul-Duval, 1982'de yenilikçi bir tasarım olan "split tabanlı bale ayakkabılarını" önerdi. Birçok deneme ve ayarlamadan sonra, bölünmüş tabanlı yumuşak ayakkabılar Pro1C doğdu.

1994'teki Paris Expo'da, bu bölünmüş tabanlı Sansha dans ayakkabıları büyük bir sansasyon yarattı ve dünyanın en büyük devrimi ve yeniliği olarak adlandırılan çok sayıda alkış kazandı.

Geri bildirim

Birçok belirsiz faktör nedeniyle uluslararası gönderilerde teslimat süresini garanti edemiyoruz.ancak parsel beklenen süre içinde gelmediyse, lütfen bizimle iletişime geçin, izlemenize ve size memnun bir cevap vermenize yardımcı olacağız.

Nakliye Yöntemleri

Size CN Post Air Mail veya E-PAKET veya Emrecantemur.com.tr Standardı ile ürün göndereceğiz.Daha hızlı nakliye ihtiyacınız varsa, lütfen bize ulaşın.

Pls negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin, biz sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız!İşbirliğinizi gerçekten takdir ediyoruz!

Pls not: alıcılar ithalat için tüm ek gümrük ücretleri, vergileri ve vergilerden sorumlu olacaktır.Ve parseli reddettiğimiz için nakliye ücretini iade etmeyeceğimiz için üzgünüm.

Kendi fabrikamız ve tasarımcılarımız var ve Tango,Latin,Caz,Bale ayakkabıları vb.Gibi her türlü yüksek kaliteli dans ayakkabısını üretebiliriz...

SANSHA hakkında

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız