Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Mini üçgen askıları çok fonksiyonlu dolap uzay tasarrufu plastik dolap yığını askı bağlayıcı kanca organize giysi için

0
- 0 Müşteri yorumları

₺101.84 ₺203.86

Sku: e283671

Ürün Detayları

  • Malzeme: abs
  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

1 takım elbise askısı bağlantı kancası (her renk için 3 renk ve 4 adet)

3.Renk: Pembe / Mavi / Sarı

Açıklama: 1.Elbise Askısı Bağlantı Kancaları-Dolap Organizasyonu için mükemmeldir.

3.Kullanımı Basit: Askılar için bu uzay üçgenleri, askıları kolayca istiflemenizi, kıyafetleri bir çizgide ve dolapta düzenli tutmanızı ve kalp tasarımına sahip olmanızı sağlar.

4.Yerden Tasarruf: Bu askı kancaları, daha az alanda daha fazla giysiyi askıya almanızı sağlar.Kancayı askıya asın ve düzenli bir dolabın tadını çıkarın.Kullanımı kolay ve dayanıklı.

2.Do dolabınızı düzenli tutmak ve yerden tasarruf etmek mi istiyorsunuz?Bu elbise askısı bağlantı kancalarını deneyin.

1.Askılı Kancalı Dolap Makyajı: Askıları bu kancalara bağlayın ve yerden tasarruf sağlayan ve dolabınızı düzenli tutan çok katmanlı bir askı sistemi oluşturun.

2.Dayanıklı Malzemeler: Bu elbise askısı bağlantı kancaları, pürüzsüz ve yuvarlak, giysileriniz ve elleriniz için güvenli olan yüksek kaliteli ABS malzemelerden yapılmıştır.Deforme olmaları kolay değildir ve uzun süreli kullanım için dayanıklıdırlar.

2.Malzeme: ABS malzeme

Özellikler:

3.Güvenli ve kullanımı kolaydır.Kancayı askıya asın ve altına başka bir askı bağlayın.Daha az alanda daha fazla giysi tutabilen elbise askısı alanı üçgenleri oluşturabilirsiniz.

4.Bu kancalar gömlekler, pantolonlar, etekler, elbiseler ve daha fazlası için idealdir.Sizinkini bugün sipariş edin ve temiz ve düzenli bir dolabın tadını çıkarın.

Ambalaj Listesi:

1.Boyutu: yaklaşık 4.8 * 4.5 * 3 cm / 1.88*1.77*1.18 inç

5.Çok yönlü Kullanımlar: Bu elbise askısı uzay üçgenleri, çeşitli yerlerde yaygın olarak kullanılan dolap, gardırop, dolap ve daha fazlası için uygundur, bu da onları aileniz ve arkadaşlarınız için harika saklama araçları haline getirir.

Mermi Noktaları:

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız