Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Pirinç Dağıtıcı Ölçüm Kabı İle Sıkıca Kapatılmış Kullanımı Kolay Hava Geçirmez Pirinç Depolama Varil Zaman İşaretçisi İle Gereçler raflı dolap

5
- 1 Müşteri yorumları

₺503.07 ₺718.78

Sku: e277888

Ürün Detayları

  • Tarz: Modern Tarz
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

Kullanımı Kolay: Tahıllar hafif bir itme ile çıkarılabilir ve akıllı kantitatif tasarım aşırı dozdan kaynaklanan atıkları önler.Tahıl Kabı, kullanımı kolay bir ölçüm kabı ile pirinç almak için bir düğmeye basmayı kullanır.

Ambalaj Listesi:

Boyut:

Pirinç Dağıtıcı*1 adet

Özellikler:

Çok Yönlü Kullanım: Fasulye Dağıtıcısı, darı, siyah pirinç, mısır, soya fasulyesi, maş fasulyesi, kırmızı fasulye vb.Gibi her türlü kuru gıdayı tutabilir., mutfağınızı düzenli tutmak ve mutfak depolama için iyi bir seçim yapmak.

Darı, siyah pirinç, mısır, soya fasulyesi, maş fasulyesi, kırmızı fasulye vb.Gibi her türlü kuru gıdayı barındırır.; pirinç almak için bir düğmeye basın, ölçüm kabı ile kullanımı kolaydır.Tezgahlara, mutfak eşyaları raflarına, buzdolaplarına, donduruculara, dolaplara, dolaplara, raflara yerleştirilir.

Not:

Belirleme:

Küçük boyutu: yaklaşık 16.5*33.5*29 cm / 6. 5x13. 19x11. 42 inç

Büyük boy: yaklaşık 16.5*33.5*39.5 cm / 6. 5x13. 19x15. 55 inç

Zaman işaretçisi Tasarımı: Pirinç kabı, kalan miktarı istediğiniz zaman kontrol etmek için uygun olan şeffaf bir görsel tasarıma sahiptir; zaman işaretçisi tasarımı, zamanı hatırlamayı kolaylaştırır ve depolanan yiyeceklerin bozulması kolay değildir.

Yerden Tasarruf Edin: Pirinç Kovası, alanınızı en üst düzeye çıkarmak için tezgahlara, mutfak eşyaları raflarına, buzdolaplarına, donduruculara, dolaplara, dolaplara, raflara ve çatlak depolarına yerleştirilebilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Malzeme: PP + PET

Üst Düzey Malzeme: PP+PET malzemeye sahip Pirinç Dağıtıcı güvenli ve sağlıklıdır, sıkıca kapatılmıştır, ters çevrilmesi kolay değildir, pirinç sızdırmazdır, üst kapak çıkarılabilir, büyük çap tahıl eklemek için uygundur, temizlenmesi kolaydır.

Mermi Noktaları:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

PP + PET malzemeden yapılmış, güvenli ve sağlıklı, sıkıca kapatılmış, ters çevrilmesi kolay değil, pirinç sızdırmıyor, üst kapak çıkarılabilir, büyük çap tahıl eklemek için uygundur ve temizlenmesi kolaydır.

Zaman işaretçisi tasarımı, zamanı kolayca hatırlamak için kullanılır ve depolanan yiyeceklerin bozulması kolay değildir; Şeffaf görsel tasarım, kalan miktarı istediğiniz zaman kontrol etmek için uygundur.

Ürün İncelemeleri

1 Bu ürün için inceleme
  • img
    Alıcı - 2023-06-22
    5

    tekrar satın alacak. çok memnun oldum.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız