Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Paslanmaz Çelik Teleskopik Katlanır Pantolon Askıları Aşınmaya dayanıklı Pratik Büyük Asılı Pantolon Etekler LB88

0
- 0 Müşteri yorumları

₺247.74 ₺406.05

Sku: e269504

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik

Ürün açıklaması

5. İki kullanım şekli: yatay veya dikey, istediğiniz zaman seçebilirsiniz.Çift amaçlı tasarım, düzenli tutarken gardırop alanını en üst düzeye çıkarır.Pantolon, etek, elbise, eşarp ve daha fazlasını asmak için harika Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin

1xTeleskopik Katlanır Pantolon

Tanım:

Özellikler:

1. Yerden tasarruf sağlayan pantolon askıları: Her pantolon askısı aynı anda 6 adede kadar eşarp veya pantolon tutabilir.Benzersiz tasarım en az %80 yerden tasarruf edecek ve pantolonu doğal olarak kırışıksız tutacak, ardından gardırobunuzu temiz ve düzenli tutacaktır.

2.Manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm sapmaya izin verin

Ürün Özellikleri:

1.Gerçek renk farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle görüntüden biraz farklı olabilir

4. Açık Tasarım: Pantolon askısı açık bir tasarıma sahiptir.İster yatay ister dikey olarak asılı olsun, askıyı çıkarmadan kıyafetlerinizi ve pantolonlarınızı dolabınızdan çıkarabilirsiniz.

Paslanmaz Çelik Teleskopik Katlanır Pantolon Askıları Aşınmaya dayanıklı Pratik Büyük Asılı Pantolon Etekler LB88

Paket içeriği:

1, Nakliye hakkında: Ürünü sipariş ettikten sonra, satın alma işleminizi 3-4 gün içinde göndeririz.Özel gereksinimleriniz varsa, lütfen bize bir mesaj bırakın veya doğrudan bizimle iletişime geçin. 2, İade hakkında: Mallar nakliye sırasında hasar görürse, 7 gün içinde iade edebilirsiniz.Geri ödeme için başvururken, alıcı satıcıdan onay almalıdır. 3, Toptan ve Dropshipping hakkında: Toptan için, biz sadece gelmesi 3-8 gün sürer indirim veya ücretsiz ekspres kargo sunacak.Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve isterseniz bizimle ilgili bilgi bırakmayız. 4, Parselimi nasıl takip edebilirim?: Takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı) 5,Satın alma koruma süresi bittiğinde ne yapabilirim?: Satın alma koruma süreniz tükeniyorsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve uzatmanıza yardımcı olabiliriz it.So paran benim hesabıma gitmeyecek.

Farkına varmak:

3. Benzersiz kaymaz tasarım: pantolon kancasının ucu yüzleri upwards.It pantolonun aşağı kaymasını etkili bir şekilde önleyebilir.Bu, pantolonunuzu daha kolay kapatmanıza veya çıkarmanıza yardımcı olacaktır.

2. PREMİUM MALZEME: Pantolon askısı dayanıklı paslanmaz çelikten imal edilmiştir.Pantolonunuz büyük boy olsa bile yeterince sağlamdırlar veya heavy.It giysilerinizi çizilmelere ve kırışıklıklara karşı korumak için keskin kenarları yoktur.

2: Herhangi bir sorunuz varsa lütfen bize ulaşın.Satış sonrası ekibimiz size ilk seferde mükemmel bir çözüm sunacaktır.

Not 1: Gizliliğinizi güvende tutacağız ve herhangi bir özel bilgiyi ifşa etmeyeceğiz.

Boyut: 35x34x15. 5cm

Malzeme: Paslanmaz Çelik ve PP

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız