Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Oturma Odası Rahat saklama kutusu Okul Otobüsü Tasarım Yatak Odası Elbise Oyun Odası Çocuk Oyuncakları Kitaplar Aperatifler Sınıf Kapaklı

0
- 0 Müşteri yorumları

₺316.25

Sku: e262705

Ürün Detayları

  • Marka Adı: HOUSEEN'İN
  • Şekil: Dikdörtgen
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kullanmak: Giyim
  • Tip: Saklama Kutuları ve Kutuları
  • Malzeme: Dokunmamış Kumaş
  • Ürün: Oyuncak Organizatörü
  • Model Numarası: Hiçbiri

Ürün açıklaması

1.Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

Belirleme:

【Ev Kullanımı】 Saklama sandığı, oyuncakları, kıyafetleri, ayakkabıları, kitapları, atıştırmalıkları vb. Saklamak için yatak odasında, oturma odasında ve sundurmada kullanılabilir on.It kanepe taburesi, ayaklık ve basamak taburesi olarak da kullanılabilir.

【Okul Kullanımı】 Okullar için Kitap, oyuncak ve sanat malzemelerini saklamak için kullanılabilir ve okuma ve masa için rahat koltuklar olarak kullanılabilir activities.It ayrıca erkekler ve kızlar için harika bir doğum günü hediyesi.

Malzeme: dokunmamış kumaş

【Çocuk Dostu Tasarım】 Büyük oyuncaklar ve küçük çocuklar için uygundur toys.It çocukların kendi kendini yönetmesi ve oyuncakların depolanması için çok uygundur.Çocuklarınız parlak renklere ve sevimli resimlere bayılacak.

【Çocukların Kullanması için Uygun】 Kapaklı bu saklama kutusu, çocukların çeşitli oyuncakları kendi başlarına açıp almaları için çok uygundur.Çocukları yaralanmalardan korumak için yumuşak ve rahattır.

Not:

Paket içeriği:

Renk: mavi

Boyut (yaklaşık.): (U x g x L)38x25x25 cm/ 14. 96x9. 84x9. 84 inç

2.Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm farklılıklara izin verin.

1 ADET x Saklama Kutusu

【Katlanabilir Saklama Kutusu】 Katlanabilir kutu kullanılmadığı zaman yerden tasarruf sağlar, yatağın altında, kapının arkasında, yatağın altında kolay saklama için düz katlanır. shelf.It dolapta, köşede veya kanepede saklanabilir.

Tanım:

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız