Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Manyetik Kapı Mandalı Jiayi Güçlü Ağır dolap mıknatısları 10KG Mutfak Kapı Dolapları Çekmeceler Sürgülü sineklikli kapı

0
- 0 Müşteri yorumları

₺24.44 ₺37.59

Sku: e262189

Ürün Detayları

  • Model Numarası: Dolap Manyetik mandalı
  • Tip: Kapı Mandalları ve Kapı Kapatıcısı
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kendin Yap Malzemeleri: ELEKTRİK

Ürün açıklaması

2. Lütfen veriler için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin.

Not:

*Kolay Konumlandırma: Yeri uygun şekilde ayarlamak için öncelikle iki eliptik deliği monte edin closing.So montajı tam olarak bulmanın zor olup olmayacağı konusunda endişelenmeyin.Ultra ince yapışkan levha çarpma plakaları dahildir.

*Ağır hizmet tipi mıknatıs gücü 20 lbs (10kg): Her montaj, ağır kapıyı veya kapıyı güvenli bir şekilde kapalı tutan ekstra güçlü çekişe sahip tek bir mıknatıs barındırır.Mandalın işe yaramaz olduğu kapıda kullanmak veya evcil hayvanlarınızın veya küçük çocuklarınızın dolapları, çekmeceleri, sürgülü kapıları, perde kapılarını, cam kapıları, fransız ve kiler kapısını vb. Açmasını önlemek için iyidir.Güvenilir manyetik mandalımızla evinize ek güvenlik elemanları ekleyin.

*Uzun Ömürlü Dayanıklılık: Mobilya kullanımı, deniz kullanımı, dış mekan kullanımı veya mutfak, banyo, balkon, tekne ve karavan/ karavan gibi ıslak ortamlara dayanacak şekilde özel olarak tasarlanmış 304 paslanmaz çelik cilalı krom muhafazalar.Plastikten daha uzun ömürlüdür ve artık kırılmaz.

Özellikler:

* marka yeni ve yüksek kaliteli

*Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış, dayanıklı ve kullanımı pratik

1 * Kabine Manyetik yakalamak

Boyut: 53 * 22 * 14mm

Renk: Gümüş

Malzeme: Paslanmaz çelik

1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

Paket içeriği:

*Geniş Uygulama: Sadece ağır kapı kapanması için değil, aynı zamanda güçlü manyetik kuvvet içinde küçük bir takım tutucu olarak da kullanılabilir.Tornavida, anahtar vb.Gibi küçük metal aletleri tutmak için bu süper mıknatıs mandalını tezgahınıza takabilirsiniz.

Özellikler:

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız