Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

büyük folded38cm ejderha-phoenix kırmızı kaburga wushu fan kung fu tai chi hayranları dövüş sanatları spor fan kırmızı / mavi / altın / siyah

0
- 0 Müşteri yorumları

₺455.67 ₺506.41

Sku: e241356

Ürün Detayları

  • Model Numarası: c01'in
  • Marka Adı: Bayrak sineği

Ürün açıklaması

2.Alıcı herhangi bir gümrük vergisi,tahsil edilen görev vb. Sorumludur.

Resimlerden biraz renk ve boyut farkı, monitör vb. Nedeniyle bir hata değildir, geri ödeme kabul etmeyeceğiz, anlayabileceğinizi umuyoruz.

2.Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Sizi tatmin etmek için elimizden geleni yapacağız.

Zaman ayırdığınız ve satın aldığınız için çok teşekkür ederim !

Nakliye:

Materail: yüksek kaliteli bambu fan kaburga

İade ve İade:

Geri bildirim:

Göndermeden önce öğeleri dikkatlice inceleyeceğiz, bu nedenle genellikle kalite sorunu olmayacaktır.

Katlanmış uzunluk: yaklaşık 38cm Paket içeriği: 1 adet fan + Fan kapağı Özellikler: Sektör naylon ipek malzemelerdir, sürtünmez ve kolayca ıslanmaz, fanı açıp kapatırken ses çıkarır, dövüş sanatları performanslarının ifade gücünü arttırır 60 adetten fazlasına ihtiyacınız varsa ısmarlama kabul ediyoruz, ısmarlama yapmanız gerekiyorsa lütfen bizimle iletişime geçin

1.Çoğu ülke için nakliye süresi yaklaşık 14 ~ 35 gündür, belki kötü hava koşulları vb. Nedeniyle daha uzun zaman alacaktır.

1.Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, lütfen bize bırakın "Olumlu Geribildirim" bizim için ürün aldığınızda, ve biz sizin için aynısını yapacağız.

Not: resim renkleri monitör vb nedenlerden dolayı küçük bir fark olabilir, bu kaçınılmazdır, anlayışınız için çok teşekkürler!

Alıcının evde olmaması, alıcının gümrük vergisini ödememesi, alıcının paketi zamanında almaması vb.Gibi alıcının nedeni nedeniyle paket iade edilirse , geri ödeme yapmayacağız.Hala pakete ihtiyacınız varsa, tekrar gönderebiliriz, ancak nakliye ücretini ödemelisiniz, anlayışınız için çok teşekkürler!

Satın alma işleminizden memnun değilseniz, alınan ürünleri değiştirebilirsiniz.Siparişinizin alınmasından itibaren 3 gün içinde bizimle iletişime geçmelisiniz,paketi 3 gün içinde imzaladıktan sonra herhangi bir sorundan sorumlu olmayacağız ve iade veya geri ödeme kabul etmiyoruz.Ve tüm ek nakliye ücretlerini ödemelisiniz ve iade edilen ürünler orijinal durumunda tutulmalıdır.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız