Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Kapitone Santa Sayılan Çapraz dikiş kitleri-DIY El Yapımı Oya Nakış 14 CT Aida Setleri DMC Renk

0
- 0 Müşteri yorumları

₺3 805.18 ₺5 854.14

Sku: e240693

Ürün Detayları

  • Tip: Paket
  • Çerçeve: No
  • Desen Türü: Portre
  • Dış Ambalaj: PVC
  • Kullanmak: Resimler
  • Marka Adı: Ankicoleman Tasarımları
  • Malzeme: %100 Pamuk
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tarz: Avrupa ve Amerikan Tarzı
  • Tuval Paketleme Yöntemi: Katlanmış

Ürün açıklaması

Herhangi bir parçanın değiştirilmesi gerekiyorsa, alıcı değiştirilecek parçaların masraflarını da ödemelidir.

3. Lütfen alıcıların ülkeniz olduğunuz ithalat için tüm ek gümrük ücretleri, aracılık ücretleri, vergileri ve vergilerden sorumlu olduğunu unutmayın.Bu ek ücretler teslimat sırasında toplanabilir.Biz reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar gümrük vergilerinin sorumludur.

2. Öğeleri herhangi bir nedenle aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz.Ancak, alıcı iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.Öğeler iade edildiğinde hasar görür veya kaybolursa, alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacak ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini telafi etmek için lojistik şirketine bir talepte bulunmaya çalışmalıdır.

2. Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

3. Öğeleri iade etmeden önce, lütfen iade adresini ve lojistik yöntemini bizimle onaylayın.Öğeleri lojistik şirketine verdikten sonra, lütfen bize takibi gönderin number.As öğeleri alır almaz, en kısa sürede onaracağız veya değiştireceğiz.

1. Müşterilerimize elimizden gelenin en iyisini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Bir PDF dosyası istiyorsanız, beni bağlayın.Deseni 24 saat içinde size e-posta ile göndereceğim.PDF dosyasının fiyatı 9,99 ABD dolarıdır.

2. Ayrıca 12 aylık ücretsiz bakım sağlıyoruz.Alıcı ürünü orijinal koşullarda bize iade etmeli ve iade için nakliye masraflarını karşılamalıdır.

1. Bir sipariş verdiğinizde, lütfen bir nakliye yöntemi seçin ve nakliye ücreti dahil sipariş için ödeme yapın.Ödemeniz tamamlandıktan sonra 3 gün içinde ürün göndereceğiz.

2. Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle, ürününüzün denetlenir ne kadar hızlı etkileyebilir.

1. 1 Aylık ücretsiz değiştirme sunuyoruz.Alıcılar, ürünü aldıktan sonraki 15 gün içinde değiştirme talebinde bulunabilirler.Alıcı ürünü orijinal koşullarda bize iade etmeli ve iade için nakliye masraflarını karşılamalıdır.

1. Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

3. Alıcı, öğeleri iade etmek için nakliye ücretlerinden sorumlu olacaktır.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız