Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Erkek gömleği 2023 Kısa Kollu Kargo Gömlek Moda Rahat Yaz Üniforma Askeri Tarzı Pamuk Düz Erkek Rahat Gömlek Haki Gri

0
- 0 Müşteri yorumları

₺34 149.77

Sku: e235944

Ürün Detayları

  • Model Numarası: beyaz siyah
  • Uygulanabilir Sezon: Yaz
  • Menşe Yeri: İtalya
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Gömlek Tipi: Günlük Gömlekler
  • Kol Uzunluğu (cm): Kısa
  • Yaka: Turn-aşağı Yaka
  • Cinsiyet: Erkekler
  • Kol Stili: Düzenli
  • Malzeme: pamuk
  • Kapatma Türü: Tek Göğüslü
  • Öğe Türü: gömlekler
  • Kumaş Türü: Çuha
  • CN: Henan
  • Desen Türü: Katı
  • Marka Adı: ZHUSHİYUAN'IN
  • Uygulanabilir Sahne: Gündelik
  • Tarz: Safari Tarzı

Ürün açıklaması

Eksiksiz, doğru alıcı bilgileri, paketin adresinize daha hızlı ulaşmasına yardımcı olacaktır.Adres bilgilerinin tamamı aşağıdaki bilgileri içermelidir:

Mağazamız herhangi bir katma değer vergisi, tarife veya vergiyi kapsamaz,ithalat tarifesi satın alma ülkesinde gerçekleştiğinde, alıcı tüm ödemeleri farklı ülke kurallarının farklılıklarına göre yapmalıdır.Satış fiyatlarımıza tüm vergiler ve tarifeler dahil değildir.

Sorunu çözmek için her türlü çabayı göstereceğiz.Teşekkür ederim.

Bizim boyutumuz Çin boyutudur, hepimiz Çin'in boyutunun kaotik olduğunu biliyoruz, bu nedenle alıcılar satın almadan önce bilgilerin boyutunu dikkatlice doğrulamalıdır, tüm boyut bilgileri doğrudur, fiziksel boyut bilgileriyle ölçülür, alıcılar doğru boyut nasıl seçilir?Lütfen her zamanki giyim giyim veri bilgilerinizi ölçün, ardından bilgilerin boyutuna bakın, bedeninizi seçin ve bedenimize benzer! 4: İletişim:

Nötr veya olumsuz bir geri bildirim bırakmadan önce, lütfen sorununuzu çözmek için bize bir fırsat verin.Tüm anlaşmazlıkların karşılıklı anlaşma ile çözülebileceğine inanıyoruz.

3: Boyut bilgileri:

Lojistik Hakkında

Herhangi bir şüpheniz varsa lütfen bizimle iletişime geçin!0-12 saat içinde cevap vereceğiz!

Adresinizi değiştirmeniz gerekiyorsa, lütfen ödemenizi yaptıktan sonraki 24 saat içinde bize bildirin ve değişim ülkesini kabul etmeyecektir!

alıcının adresi:

İYİ GÜNLER!

5: Satış sonrası servis:

Lojistik 20-39 gün sürebilir ve size hizmet etmek için en uygun lojistik şirketini seçeceğiz.Bununla birlikte, her ülkedeki lojistik değişir, bu nedenle aşırı paketler veya diğer faktörler nedeniyle gerçek teslimat süresi uzatılabilir.Bu nedenle, gelmeyen siparişleri zamanında inceleyeceğiz ve paketi alana kadar teslimat süresini uzatacağız.

Alıcının adı: (Lütfen resmi belgenin adını kullanın)

Boyut farkı

b): Normalde ülkeye bağlı olarak çoğu ülkeye gelmesi 15-45 gün sürer.Daha hızlı bir hizmete ihtiyacınız varsa, lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin!

Bizim boyut Çin boyutu, ülkenizden farklı, lütfen boyut bilgilerini dikkatlice kontrol ettiğinizden emin olun veya istediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.Lütfen veri karşılaştırması için vücudun parçalarını ölçmeyin.Vücudun bölümlerini ölçmek birçok hataya neden olur.kırmızı chi tang Lütfen genellikle uygun kıyafetlerde giydiğiniz ekose ölçümünü ölçün.

2: nakliye ve zaman:

Eğer parsel almadıysanız, veya alınan ürün sorunu var, lütfen bize ulaşın, biz sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız, böylece memnun!Bizimle iletişime geçmeden önce olumsuz bir feedbook bırakmayın. 6: Besleme Kitapları:

Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen bize olumlu feedbook'ların tam beş yıldızını verin! 7: Gümrük politikası:

Tarifeler için tüm siparişler alıcıdan sorumlu olacaktır, 1. Daha fazla talebe ihtiyacınız varsa, lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin!Daha fazla soru için lütfen bizimle iletişime geçin!

Geri bildirim

Alıcı Korumamız Yalnızca aşağıdaki Ödeme Yöntemlerini korur:

Web sayfasında gösterilen ürünlerin tüm fotoğrafları profesyonel fotoğraf aparatları ile profesyonel fotoğraf ekipleri tarafından çekilmektedir.Çekim yerinin,ortamın ve ışık kaynağının etkileri nedeniyle, çekilen fotoğraflar gerçek üründen sapar. color.In geç aşamada, fotoğraflar ürünlerin orijinal renklerini geri yüklemeye çalışarak ürünlerin gerçek renklerine göre ayarlanır.Renkler hariç, ürünlerin diğer parçaları sadakatle gösterilir.

Günde 12 saat çalışıyoruz (hafta sonları ve tatil günleri hariç),Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve sorunuza 1-12 saat içinde cevap vereceğiz .Siparişin yürütülmesi sırasında her paketin durumunu takip edeceğiz.Paketiniz yerel bölgeye ulaşırsa sizinle iletişime geçeceğiz.Paketi almadıysanız, sizinle iletişime geçeceğiz.Lütfen bizimle iletişime geçin!

1: Lütfen doğru alıcı adres bilgilerini doldurun:

Bununla birlikte, herkesin renklere yönelik algısı değişir ve farklı ekranlar arasında renk değişimi vardır, renk farkı sorunu sabit öğelerle ölçülemez veya önlenemez.Anlayışınız için teşekkür ederim.Ürünlerin renkleri, alınan ürünlerin renklerine tabidir.

Şehir Adı:

Ödeme

Müşteri Koruması

2: Ürünlerimizle ilgili bir kalite sorunu varsa, lütfen zamanında bizimle iletişime geçin ve sorununuzu aktif olarak çözeceğiz.

Satış Fiyatları Hakkında

Paketinizi 60 gün boyunca almazsanız (brezilya: 90 gün), ödemenizi tam olarak iade edeceğiz veya size geri göndereceğiz.Hiçbir kaybınız olmayacak!

1. 55890#

1: Paketiniz gönderdikten 60 gün sonra gelmediyse (Brezilya: 90 gün), size tam tutarı iade edeceğiz.Beklemek istiyorsanız, sipariş koruma sürenizi uzatmak için lütfen bizimle iletişime geçin.

55888# Boyut Tablosu (cm) Göğüs Genişliği Vücut Uzunluğu Çapraz Omuz Kol Uzunluğu S 99 68.6 43.8 20 M 104 71.1 45 21 L 109 73.6 46.3 21.5 XL 115 76.2 47.6 22 XXL 122 78.7 48.9 22.5 XXXL 132 81.2 51 23 55890# Boyut Tablosu CM Göğüs Genişliği Vücut Uzunluğu Çapraz Omuz Kol Uzunluğu S 103 70 44 21 M 107 72 45 21.5 L 112 74 47 22 XL 122 76 49 22.5 XXL 132 78 52 23 Sevgili müşteri,bu gömlek STANDART ABD BOYUTU ,normal referans olarak seçebilirsiniz, lütfen not55890# bir boyut fazla 55888#, 55890 S=55888 M bedeninizin ne olduğundan emin değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

a): Biz tüm paketleri göndermek izlenebilir

Posta kodu:

Başarıyla ödediğiniz siparişler için, malları en kısa sürede 24 saat içinde teslim edeceğiz.Yasal Çin tatillerinde teslimat süresi gecikebilir.Yabancı bir ülkede çevrimiçi satın alıyorsanız ve uzun lojistik taşımacılığı bekleyemiyorsanız, lütfen sipariş vermeyin, böylece her ikisine de gereksiz kayıplardan kaçının.Sipariş vermekte ısrar ediyorsanız, lütfen geri ödeme başvurusunda bulunmayın veya istediğiniz zaman şikayette bulunmayın.Lütfen verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız