Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Pirinç Şamandıralı Küresel Vana Pirinç Kule Tankının Nikel Kaplaması Hidrolik 201 Şamandıralı Küresel Vana Kapısı 1.6 Mpa

0
- 0 Müşteri yorumları

₺504.56 ₺600.65

Sku: e23272

Ürün Detayları

  • Ortam Sıcaklığı: Normal Sıcaklık
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Standart veya Standart Olmayan: standart
  • Bağlantı Noktası Boyutu: G1 / 2" G3 / 4 "G1"
  • Medya: Su
  • Basınç: Orta Basınç
  • Aktüatör Modu: Manuel Ve Talimat olmadan
  • Marka Adı: GÖREV O YCLE
  • NC veya hayır: Normalde Açık
  • Yapı: top
  • Malzeme: Pirinç
  • Model Numarası: COH-177JQ

Ürün açıklaması

Eğer onlar hakkında bilgimiz yoksa sorunları ele almak imkansızdır!

Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

3.Ürün kalitesi işleme programı:

5.Alıcı EMS, DHL vb. Gibi daha hızlı nakliye yöntemini kullanmak istiyorsa, lütfen artan nakliye hakkında bizimle iletişime geçin.

2) Malların (nakliye dahil toplam fiyatı 10$ ' dan azsa) kalite sorunları varsa, bir sonraki siparişte alıcıya yeni bir ürün göndereceğiz; Alıcı yakın vadede yeni bir sipariş vermeyi planlamıyorsa, alıcı yeniden gönderim bedelini ödeyebilir ve yeni bir ürünü yeniden göndermeyi isteyebilir.

2.Gönderi ücretsiz kargo Emrecantemur.com.tr standart nakliye, paket ağırlığı fazla 2 kg veya paket boyutu 90 cm'den büyükse, DHL Fedex EMS vb kullanacağız veya hava posta ile iki parsel veya daha fazla parsel ile göndereceğiz.

3.Pazartesiden cumartesiye Pekin saatiyle 9:00 - 18:30 saatleri arasında haftanın 6 günü çalışıyoruz.

Uygulanabilir sıcaklık: -10 ~ 120 - ° C

1) Alıcı malları bize iade eder ve iade nakliye masraflarından sorumludur;Malları aldıktan sonra ,alıcıya yeni bir ürün göndereceğiz ve yeniden gönderim bedelini ödeyeceğiz.

SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

2.Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.Ödemeyi aldıktan sonra size olumlu bir geri bildirim vereceğiz.Öğelerinizden memnun değilseniz, lütfen Müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.

Biz satıcı ithalat vergisinden sorumlu değiliz, alıcı bundan sorumludur.

2) Uzak ülkeler yaklaşık 2-10 haftadır.

4.Teslim süresi:

3.Talimat: paket detaylarında işaretlediğimiz ağırlık ve boyut, malların gerçek ağırlığı ve boyutu değildir, gerçek ağırlığı ve boyutu bilmeniz gerekiyorsa, sadece bizimle iletişime geçmeniz gerekir.

nakliye ve Ödeme:

6.Talimat: Nakliye süresi, alıcının gümrükleme süresine veya Mücbir sebeplere bağlıdır.Alıcı uzun bir süre içinde mal almazsa, biz umut alıcı gümrük veya yerel postane irtibata geçebilirsiniz, yakında mal almak için.

2.Insan yapımı hasarlı, alıcılar tüm sorumluluğu üstlenir.

Çalışma ortamı: su, yağ, aşındırıcı olmayan, yanıcı olmayan gaz

1.Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

4.Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

1.Kalite sorunu ise, alıcı malları aldıktan sonra 15 gün içinde iddia gönderebilir, alıcı tanımlamak için satıcıya fotoğraf veya video ve diğer kanıtlar sağlamalıdır.

Çalışma basıncı: 1.6 Mpa

Geri bildirim hakkında

1) Ulaşım gelişmiş ülkeler yaklaşık 7-45 gündür.

Satış Sonrası Servis:

1.Biz ödeme yaptıktan sonra 1-4 gün içinde parsel sevk edilecektir.

Ve aşağıdaki ödeme şekilleri Emrecantemur.com.tr tarafından kabul edilir: Kredi kartı, TT, Western Union ve Qiwi cüzdanı.

Ürünlerimizden memnunsanız, Lütfen bize 5 Yıldız verin

Sevkıyattan önce malların kalitesini kontrol edeceğiz.Bazı beklenmedik sorunlar olursa, alıcı ile olan sorunları aşağıdaki yollarla dostça çözmeyi umuyoruz:

Yüzer küresel vana

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız