Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

10 ADET Orijinal A6251 STR-A6251M LCD kaynak yönetimi çip DIP-7 yeni

0
- 0 Müşteri yorumları

₺85.91

Sku: e22070
İstek Listesine Ekle

Ürün Detayları

  • Paket Boyutu: 15cm x 13cm x 5cm (5.91in x 5.12in x 1.97in)
  • Koşul: Yeni
  • Besleme Gerilimi: 0
  • Paket Ağırlığı: 0.1kg (0.22lb.)
  • Birim Türü: çok (10 adet / grup)
  • Dağıtma Gücü: 0
  • Çalışma Sıcaklığı: 0
  • Paket: SMD'NİN
  • Tip: Mantık IC'leri
  • Model Numarası: 0
  • Marka Adı: JYSMPJDZ'NIN SOHBETİ

Ürün açıklaması

Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir.Hizmetimizden memnunsanız, lütfen Emrecantemur.com.tr işleminin ayrıntılarını mükemmel bir"5 yıldız"ile değerlendirin ve bize olumlu bir değerlendirme geri bildirimi bırakın.Eğer sipariş öğeleri memnun değilseniz, negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz, biz sorunu çözmek için sizinle birlikte çalışacaktır.Teşekkürler!'

(2) Yanlış bir ürün satın alırsanız, lütfen hemen bizimle iletişime geçin ve varsa başka bir doğru ürünü teslim edeceğiz.Ancak orijinal navlun, taşıma ücretleri ve iade navlun vb. Dahil tüm masrafları karşılamanız gerekir.

2.Ödemeniz Emrecantemur.com.tr tarafından doğrulandıktan sonra 1-3 gün içinde malları göndereceğiz.Daha fazla satın alırsanız, daha fazla fırsatımız var

EMS tarafından: yaklaşık 5-10 gün(Bireysel ülkeler veya daha uzun)

Geri bildirim

(3) Istenmeyen ürün iadesi, yalnızca öğe gönderdiğimizle aynıysa %15 stok ücreti tahsil edilecektir.Alıcı, öğeleri geri göndermek için nakliye ücretini ödemelidir.

DHL Global Mail ile bazı Avrupa ülkeleri

Raflarda olmayan birçok stok var, gerekirse lütfen bize model veya resim verin.Tüm ürünler 3 ay garantilidir.

(1) Arızalı ürünü aldıktan sonra 14 gün içinde değişimi kabul ediyoruz.Ve paranızı geri iade edeceğiz.Bu arada bize kusurlu olduğunu göstermek için resim gibi bazı kanıtlar sağlamanız gerekiyor.

Nakliye Aramex Lütfen kimlik kartının bir kopyasını sağlayın (fotoğraf çekin).Posta posta politikası değişikliği Rusya Federasyonu, alıcı tam adı yazılı gerekir.

1.Lütfen gönderim adresinizin doğru olduğundan emin olun, ePacket(ABD), Çin Post Standart Express, Hong Kong Post, DHL, EMS ve DHL Global Mail ve daha fazlası ile gönderiyi destekliyoruz.(Standart Nakliye Postadan daha hızlı) Nakliye ePacket, HongKong Post, DHL Global Mail: yaklaşık 10-30 gün (Bireysel ülkeler veya daha uzun)

Değiştirme / Değişim / Geri ödeme

(4) İade edilen ürün size gönderdiğimizle aynı değilse, örneğin imha edilirse, bunun için ödeme yapmanız gerekir.Parsel üzerindeki adres bizim değil, postacı address.So, bu ADRESE GEMİ ETMEYİNİZ.İade adresi için lütfen bizimle iletişime geçin

DHL tarafından: yaklaşık 3-7 gün(Bireysel ülkeler veya daha uzun)

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız