Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

AC 110V / AC 220V giriş enjeksiyon LED modül lamba 75mm (L)*14mm(W) * 8mm (H) SMD 2835 3 LED 1.8 W IP65 su geçirmez 2020 YENİ tasarım

0
- 0 Müşteri yorumları

₺6 455.90

Sku: e2183
İstek Listesine Ekle

Ürün Detayları

  • Öğe Türü: LED Modülleri
  • Yükseklik: 8mm
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Uzunluk: 75mm
  • Marka Adı: mingyan
  • Sertifikalandırma: ROHS, ce
  • Genişlik: 14mm
  • Gerilim: AC220V/AC110V
  • Özellikler: AC 220 V / AC 110 V girişi
  • Model Numarası: SMD2835'NIN sohbeti

Ürün açıklaması

Memnun değilseniz veya aldığınız öğelerle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen hemen bizimle iletişime geçin ve karşılaştığınız sorunları açıklayın, size yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız, eğer bu bizim görevimizse ve sorunlar çözülemezse, size değiştirme veya para iadesi sunacağız.

SMD 2835

olumlu geri bildiriminiz bize çok yardımcı olur, ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız lütfen olumlu geribildirim bırakın, çok çalışmak için bizi daha emin hale getirecek, her gün geliştiriyoruz ve ürünleri her hafta güncelliyoruz, size en iyi ürünleri ve rahatlığı sunmaya devam ediyoruz.

2) Reklam Tabelaları Arka Aydınlatma

200lm

çalışma sıcaklığı:

ışık akısı:

Işın açısı:

Ürünlerimizi seçtiğiniz için çok teşekkür ederiz, biz GuZhen ZhongShan GuangDong Çin'de bulunan profesyonel LED aydınlatma üreticisiyiz, uzun yıllardır LED aydınlatma üretimine odaklanıyoruz ve müşterilerimize en iyi fiyat ve kaliteyi ve hızlı teslimatı sağlamak için birçok nakliye firması ile iyi ilişkiler sürdürüyoruz. LED aydınlatmalar, vizyonumuz, sadece sizin için kapsamlı ve tek elden yüksek kaliteli LED aydınlatmalar satın alma tabanı oluşturmaktır!

160°

2 yıl

LED miktarı:

-40c ila +60c arası

3) Reklam ışık kutuları arka aydınlatma

ürünlerimizle ilgileniyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin,tüm e-postalar 1 iş günü içinde cevaplandırılacaktır.Cevabımızı almazsanız, lütfen e-postanızı tekrar gönderin ve size en kısa sürede cevap vereceğiz.

ömür:

1.8 W

75 mm (L) * 14 mm (G) * 8 mm (Y)

koruma sınıfı:

garanti:

Tüm ürünlerimiz, sevk edilmeden önce sıkı inceleme altında, iyi eğitimli işçiler ve gelişmiş ekipmanlar tarafından monte edilen yüksek kaliteli malzemelerden ve yüksek kaliteli bileşenlerden yapılmıştır, herhangi bir kalite probleminden kaçınmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız, tüm ürünlerimiz için garanti 1---3 yıllar (detay için lütfen her ürün açıklamasına bakın).Güvenle satın alın!

IP65

>50000 Saat

AC110V / AC220V (isteğe bağlı)

3 adet

Ödemenizden sonra, öğeleri en kısa sürede göndereceğiz, size her zaman olduğu gibi yüksek kaliteli ve düşük fiyatlı ürünler sunacağız, lütfen gönderimden sonra iletişim yolunuzu engelsiz tutun, karşılaştığınız sorunları çözmenize yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız ve umarız alışverişinizin tadını çıkarın ve ürünlerimizin size neşe ve eğlence getirebileceğini umuyoruz.

Giriş Voltajı:

boyut:

Mağazadaki tüm resimlerimiz orijinal çekimdir.tüm hakları saklıdır.

CE VE ROHS

Biz herhangi bir "Gümrük sorunları" veya "ithalat vergisi" sorumlu değildir .gümrük sorunu ortaya çıkarsa, lütfen ilk kez bizimle iletişime geçin, gümrük işlemlerini gerçekleştirmenize yardımcı olacağız, aynı zamanda yardımınıza ve koordinasyonunuza da ihtiyacımız var.

Güç Tüketimi:

soğuk beyaz (7000K); sıcak beyaz (3200K); kırmızı; mavi; yeşil; sarı (isteğe bağlı)

Okuduğunuz için teşekkürler!

Sertifikalandırma:

Aydınlatma kaynağı:

1) Kanal Harfleri Arka Aydınlatması

yayan Renk:

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız