Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Hava Gücü Tahliye Blaster Araçları Evrensel Boru Tarama Temiz Pompa Yüksek basınçlı Yeniden Kullanılabilir Banyo Duş Küvet

0
- 0 Müşteri yorumları

₺138.87 ₺301.81

Sku: e2025

Ürün Detayları

  • Tarz: Esnek
  • Bardak Malzemesi: Paslanmaz Çelik
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özellik: Stoklanmış, Çevre dostu
  • Model Numarası: Boru Tarama Temiz Pompa

Ürün açıklaması

Özellik:

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

5. Memnuniyet Garantisi: Keyifli bir alışveriş deneyimine sahip olmanızı sağlamak için her müşteriye en yüksek müşteri hizmeti standardını sunmaya çalışıyoruz.Herhangi bir sorunuz, sorunuz veya yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Belirleme:

ABD deposunun mal teslim etmediği alanlar şunlardır: Hawaii, Alaska, Porto Riko, Guam ve diğer ABD denizaşırı bölgeleri.Ve askeri adres.Ama çin'den gemi seçebilirsiniz.

Not:

ABD alıcı dikkat:

2. Yeniden kullanılabilir: Yeniden kullanılabilir, birkaç yıl kullanılabilir ve tesisatçıyı aramak zorunda kalmadan engelleri kaldırabilir ve tesisatçı için önemli bir ücret ödeme ihtiyacını ortadan kaldırabilir.

Renk: Beyaz, Gri, Yeşil (isteğe bağlı)

Menşei: Anakara Çin

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

İspanyol alıcıların dikkatine:

Boyutu: Yaklaşık 60 cm / 23.62 inç

Yurtdışı depo teslim edilemez.Ama çin'den gemi seçebilirsiniz.

1 x Hava Güç Tahliye Blaster alet takımı

4. Uygulama Kapsamı: Su dolabının piston seti, saç, bez, çay, yaprak, gres, yağ vb.Gibi çeşitli atıkların neden olduğu çeşitli tıkanıklıkları giderebilir.Pnömatik piston, tıkanmış drenaj borularını çıkarmak için hızlı ve kolay bir yöntemdir.Lavaboları, küvetleri ve tuvaletleri taramak için en iyisi.

Malzeme: ABS + paslanmaz çelik

Adresiniz aşağıdaki posta kodunu içeriyorsa, lütfen ispanyol deposunu seçmeyin.

Hava Gücü Tahliye Blaster Araçları Evrensel Boru Tarama Temiz Pompa Yüksek basınçlı Yeniden Kullanılabilir Ekipman Banyo Duş Küvet

Posta kodu 35/38 ile başlar.

3. Yüksek Kaliteli Malzeme: Kimyasal tehlikelerden arındırılmış.Boruları aşındırabilecek veya aile üyelerini tehlikeye atabilecek zararlı kimyasallar kullanmaktan kaçının.Yüksek kaliteli malzemeler, tuvalet pistonunun kalitesini garanti eder.

1. Kullanımı kolay: Sadece hava yastığını şişirin ve tıkanmış bir tahliye borusu takın, ardından hava düğmesine tuvalete veya lavaboya basın.Birden fazla tarama kafası ile donatılmıştır.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız