Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Ahşap Saplı Temizleme Fırçası Mutfak Ev Temizlik Fırçası Kayın Ahşap Uzun Saplı Fırça Bulaşık Fırçası Bulaşık Fırçası Temizleme Aracı

0
- 0 Müşteri yorumları

₺45.73 ₺83.14

Sku: e19931

Ürün Detayları

  • Tarz: El
  • Kullanım: Mutfak
  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

5、Geniş Uygulama Yelpazesi: Bu bulaşık temizleme fırçası, tencere, tava, tabak, bardak gibi çeşitli mutfak gereçlerini temizlemek için kullanılabilir ve more.It lavaboları, tezgahları ve diğer yüzeyleri temizlemek için de uygundur.

1、Dayanıklı Sisal ipek: Kırılması kolay olmayan esnek sisal ipekten yapılmış, bu bulaşık temizleme fırçası günlük kullanım için güvenli ve güvenilirdir.Masif kayın sapı dayanıklılığına ve kalitesine katkıda bulunur.

Malzeme: kayın ahşap, sisal ipek

Dökmek kolay değil, durable.It ayrıca size iyi bir tutuş ve kontrol sağlayan rahat bir tutamağa sahiptir.

4、Güçlü Dekontaminasyon Yeteneği: Bu bulaşık temizleme fırçası, güçlü kıllarıyla kir ve yağ lekelerini çıkarabildiği için mutfak eşyalarınızı hızlı ve kolay bir şekilde temizlemenize yardımcı olabilir.

Dikkat ve Önlemler: Bundan başka amaçlar için kullanmayın product.Do küçük çocukların veya çocukların ürüne dokunmasına izin vermeyin.Renk ve desen ahşap malzeme özellikleriyle tutarlı olmayabilir.Ahşap direkler sıcak suda yıkandığında şişebilir, lütfen ılık kullanın water.Do bulaşık makinesinde, kurutucuda, fırında vb. Kullanmayın., şekli deforme edebileceğinden veya dayanıklılığın zayıf olmasına neden olabileceğinden.

Ambalaj Listesi:

Farkına varmak:

Herhangi bir tencere ve yüzeyle başa çıkabilen bir bulaşık fırçası mı arıyorsunuz?Öyleyse, dayanıklı sisal ipekten yapılmış bu bulaşık temizleme fırçasına bayılacaksınız.

3、Çizilmez Tencere: Bu bulaşık temizleme fırçası, saç dökmeyen veya çizik bırakmayan yumuşak ve dayanıklı kıllara sahip olduğundan mutfak eşyalarınızı hasardan koruyabilir.Herhangi bir tencere üzerinde güvenle kullanabilirsiniz.

Kıllar yumuşaktır ancak tabaklardan, tencerelerden, tavalardan, bardaklardan, bardaklardan ve daha fazlasından yağ ve kiri çıkaracak kadar güçlüdür.

2、Kaymaz Kol: Sapın ergonomik tasarımı optimum konfor ve tutuş sağlarken, kolun optimum uzunluğu sizi ısıdan ve sıçramalardan uzak tutar.

Özellikler:

Tanım:

Boyutu: 4.8 * 23 cm / 1.88*9.05 in

Mermi Noktaları:

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verin.

Ayrıca lavaboları, tezgahları, fayansları ve fırınları kolaylıkla temizler.

Ağırlık: 58g

1. Farklı monitörler ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

Uzun Saplı Bulaşık Fırçası*1

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız