Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Çok fonksiyonlu Test Cihazı LCD Grafik Transistör İndüktör Direnç Endüktans Kapasite ESR SCR Kapasitör ESR Metre

0
- 0 Müşteri yorumları

₺196.64 ₺371.06

Sku: e198622
İstek Listesine Ekle
  • Etiketler : çok fonksiyonlu test cihazı lcd grafik transistör indüktör direnç endüktansı
  • Kategori: Elektrikli Aletler

Ürün Detayları

  • Marka Adı: Aramox'un
  • Özellik3: İndüktör Test Cihazı
  • Özellik1: esr metre
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özellik2: Transistör Test Cihazı
  • Boyutlar: 8*7*4
  • Görüntü Tipi: Dijital ekran
  • Kendin Yap Malzemeleri: ELEKTRİK
  • Özellik4: çok fonksiyonlu test cihazı
  • Model Numarası: indüktör kapasitör test cihazı

Ürün açıklaması

11. Mosfet'in eşik voltajı ve kapı kapasitans ölçüm değeri.

7. Pın düzeninin otomatik olarak algılanması.

Özellikler:

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

1 * ESR Metre

* Mosfet'in kapı eşik voltajının ve kapı kapasitansının ölçülmesi.

İADE VE İADE:

Belirleme:

*Otomatik algılama NPN ve PNP transistörler, N kanal ve P kanal MOSFET, diyotlar (dahil çift diyot), tristör, transistörler, dirençler ve kapasitörler ve diğer bileşenleri.

* Elemanın pimini otomatik olarak test edin ve LCD'de görüntüleyin.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

15. Kondansatörün eşdeğer seri direnç (ESR) kapasitans değeri 2UF değerinde ölçülebilir.Çözünürlük 0.01 ohm'dur ve iki basamaklı değer görüntülenir.Bu özellik en az 16K flaş ATMEGA (ATmega168) gerektirir.

Test akımı bakım akımını aşarsa SCR ve çift yönlü tristör tespit edilebilir.Ancak bazı yarı iletken SCR ve triyakların akımı test cihazından daha yüksek tetik akımı sağlayabilir.Test akımı sadece yaklaşık 6mA!Tüm fonksiyonların sadece program belleği için ATmega168 olarak daha fazla mikrodenetleyici olduğunu unutmayın.

25. Yazılım, gücü ayarlamadan önce ölçüm sayısını otomatik olarak kapatabilir.

1. DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

* Yayıcı transistörün pozitif önyargı voltajı, amplifikasyon faktörü ve transistörün tabanı, MOSFET koruma diyotu vb. Tespit edilerek belirlenebilir.

19. 3'ten fazla diyot sınıfı algılanırsa, ek başarısız mesajları görüntülemek için diyot sayısı oluşturulur.Bu, yalnızca diyot üç probun hepsine bağlıysa ve en az biri tip ise gerçekleşir diode.In bu durumda sadece iki probu birbirine bağlamalı ve ölçümü tek tek tekrar başlatmalısınız.

1. ATmega8 kullanarak, ATmega168 mikro denetleyici.

ödeme:

6. Otomatik algılama PNP ve NPN bipolar transistör, N, P kanal MOSFET, JFET, diyot, çift diyot, tristör kontrollü silikon.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

Eğer onlar hakkında bilgimiz yoksa sorunları ele almak imkansızdır!

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

5. Düşük maliyetli sürümler kristali desteklemez, otomatik kapanma. ölçüm yokluğunda güç tüketimini azaltmak için uyku modunu kullanan ATmega168 yazılımının 1.05 k sürümü.

27. Direnci ölçün isteğe bağlı ekipman kalibrasyon çıkış portu ve sıfır ofset kendi kendini kontrol etme özelliği (ATmega168).Pim 1'e ve pim ofset voltaj kompanzasyon analog karşılaştırıcısı 3'e bağlı 20 uf kapasitöre 100nf'ye olan ihtiyaç. Bu, 40 uf kapasitörün ölçüm hatasını azaltabilir.Kazancı aynı dahili kapasitör ile ayarlamak için ADC dahili referans ölçümünde bir düzeltme voltajı referans voltajı bulundu.

Ağırlık: 51g / 1.8 oz (yaklaşık.)

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

2. 2x16 karakter LCD ekran sonuçları.

* Güç tüketimi kapalı modu: 20 na'dan az

21. Tüm köprü bağlantı ölçümünden sadece biri.

24. Test süresi yaklaşık iki saniyedir, sadece kapasitans ve endüktans ölçümü uzun zaman alacaktır.

5. SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!

12. Ölçüm ve sembol desteği iki direnç, en yüksek dört basamağın ve ekran biriminin olduğunu gösterdi.Direnç sembolü ekranı test probuna (1-3) bağlanır. Potansiyometreyi de ölçebilir.Potansiyometre sonuna kadar ayarlanırsa, test cihazı pimin orta ve her iki ucu arasında ayrım yapamaz.

*12864 LCD LCD (128*64 karakter) kullanarak görüntüleyin.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Emrecantemur.com.tr işlemi iptal SONRA.VEYA bir yedek almayı seçebilirsiniz.

8. Bipolar transistör amplifikasyonu ve yayıcı bağlantısının eşik voltajı ve akım ölçümü.

16. İki diyot doğru yönünü görüntüleyebilir symbol.In ek olarak, ileri voltaj düşüşü gösterilir.

*Daha yüksek test hızı, etkili bileşen testi: 2 saniye içinde (daha büyük kapasitör hariç, büyük kapasitans ölçümünün de 1 dakikalık süreyi ölçmesi uzun zaman alır normaldir).

22. Kapasitörden daha düşük 25pf değeri genellikle algılanmaz, ancak paralel bir diyot veya en az 25pf şönt ile algılanır capacitor.In bu durumda, paralel parçanın kapasitansını çıkarmanız gerekir.

14. Bir kapasitör tarafından tespit edilebilir ve ölçülebilir.En yüksek dört basamaklı sayı ve birim ekranı.Değerler 25pf (8MHz saat, 1MHz 50pF@ saat) ile 100mF arasında olabilir.1 Pf'ye kadar çözünürlük (@8MHz saat).

8. Biz satıcı ithalat vergisinden sorumlu değiliz, alıcı bundan sorumludur.Bunun neden olduğu herhangi bir anlaşmazlık mantıksızdır.

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

İşlev:

18. Ters arıza voltajı 4,5 V'dan düşükse Zener diyotu tespit edilebilir.Bu, yalnızca voltajla belirlenebilen iki diyot olarak gösterilecektir.Prob diyot sembolünü çevreler bu durumda aynıdır, diyotun gerçek anotunu eşik voltajının yakınında 700mV ile tanımlayabilirsiniz!

13. Direnç ölçümünün çözünürlüğü, 50M ohm'un ölçülen en yüksek değeri olan 0,1 ohm'dur.

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.Ödemeyi aldıktan sonra size olumlu bir geri bildirim vereceğiz.Öğelerinizden memnun değilseniz, lütfen Müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız