Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Suni Deri Cosplay Bileklik kol muhafazası Dayanıklı Genç Koruyucu Aksesuarları Yetişkinler İçin Tiyatro Bir Boyut Okçuluk Nefes

0
- 0 Müşteri yorumları

₺189.23 ₺270.33

Sku: e197844

Ürün Detayları

  • Model Numarası: Kol Muhafazası
  • Ürün Uzunluğu: About 24cm
  • Cinsiyet: Erkekler
  • Marka Adı: Faddare'nin
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Sentetik Deri

Ürün açıklaması

Ürün Adı: kol muhafazası

GARANTİMİZ Satın alma işleminizin kalitesinden %100 memnun değilseniz, öğelerinizi teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.İstek: 1. Öğeler teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde alındı. 2. Öğeler kullanılmamış, hasarsız ve orijinal ambalajında alındı. 3. İade nakliye ücreti alıcı tarafından ödendi.

Sipariş edilen ürünlerinizin paketlenip size gönderilmeden önce düzgün çalıştığını test etmek için bir kalite kontrol ekibimiz var.Ancak satın almadan önce elbise bedeninizi dikkatlice onaylamanız gerekir (her öğenin altında bir boyut ölçümü gösterilecektir).Dikkat: Siparişiniz gönderildikten sonra değişimi veya iptali kabul edemeyiz.Sorunu yansıttığınızda aşağıdaki bilgiler gereklidir:- - - - Sipariş numarası - - - - Arızalı boncukların görüntüsü/videosu.

2. Manuel ölçüm nedeniyle 0.5-2 cm farklılıklara izin verin.

NAKLİYE 1. Hazırlama Süresi: Siparişinizi hazırlamak için kaç günlük işlem kaldığını göz ardı ederek 3-7 iş gününe ihtiyacımız var. 2. Mağazamızda sınırlı bir Sipariş / Değer yoktur.Herhangi bir miktar ve herhangi bir değer için dünya çapında nakliye sunuyoruz 3. APO/FPO / DPO Nakliye Posta Kutularının ve askeri adreslerin (APO, FPO) teslim edilemediği için özür dileriz.

Not:

5.Stil: Deri malzeme güçlü ve kahramanca bir his katar, dövüş sanatları aşığıysanız veya bisikletçiyseniz erkeksi çekiciliğinizi artırır.

İADE VE DEĞİŞİM

3.Ayarlanabilir boyut: kayışı güvenli tutmak için ayarlanabilir bağlama, optimum uyum için ayarlayın.

Boyutu: (Yaklaşık) (GxY)24 * 19.5 cm/9.45 * 7.67 inç

Özellikler:

geri bildirim

Paket içeriği:

Renk: Siyah / Kahverengi

1. Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

Cinsiyet: Üniseks

Malzeme: Suni deri + Demir + tel

Özellikler:

Alt genişlik: 17 cm/6.7 inç

1 adet x kol muhafazası

1.Uygulama: Canlı rol yapma oyunları, cosplay, Cadılar Bayramı, giydirme, tiyatro ve tarihi canlandırmalar için idealdir.

1. Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz, 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın lütfen .Ve siparişinizin ayrıntılı değerlendirmesi için 5 yıldız.Elbette olumlu geri bildiriminizi vereceğiz.

4.Kolları koruyun: Kolunuzu yaralanmaya ve incinmeye karşı korumak için avcılık ve diğer açık hava etkinlikleri için harika bir aksesuar.

2.Malzeme: Suni deriden yapılmış, dokunuşa gerçek geliyor.nefes alabilen, rahat dokunuş hissi, ayrıca dayanıklı;

İade politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

2. Ürünlerimizden memnun değilseniz, olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Sizin için herhangi bir sorunu %100 çözeceğimizi garanti ediyoruz.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız